TRANSZFORMÁCIÓS TÁRSASJÁTÉK

Ön a Reform régió Egészségnevelő, Oktatási, Kulturális és Sporttánc Közhasznú Egyesület Pszicho-Edukációs Műhelyének honlapját olvassa
Programjainkat az Ön adományaiból is szervezzük! Így ennek megfelelően az alábbi programot is! Ezért tisztelettel kérjük legyen szíves adója 1%-val támogassa Reform Régió, Egészségnevelő, Oktatási, Kulturális és Sporttánc Közhasznú Egyesületünk munkáját!
Adószámunk: 1 8 2 4 4 6 6 9 – 1 – 43
Felajánlását előre is köszönjük!

TÖLTSD FEL ERŐVEL az ÉLETED A TranszformációsTársasjáték módszerével:

Időpont 2019.01.13. szombat 10h.-15h
BEJELENTKEZÉS. 2019.01.11.  délig SMS-ben a 30/9964166 telefonszámra vagy a farkasn.erzsi@gmail.com email címre írd meg a nevedet és TRANSZFORMÁCIÓ szót!

Helyszín:Pszicho -Edukációs Műhely 1053 Kossuth Lajos u.11.sz-66 kód.
A foglalkozáson maximum 8 fő tud részt venni.
Játék Díja: 6000 Ft,
mely a 30ml-s Bach-virág keveréküveget is tartalmazza

Mi történik a foglalkozáson?
A transzformáció önismereti társasjáték szórakoztató módon visz közelebb a legkülönbözőbb személyes problémák – családi, párkapcsolati, munkahelyi, életvezetési stb. – megoldásához. Fogalmazd meg életed egy kérdését: mi az, amire kiutat, megoldást, feloldást, választ szeretnél, milyen erőforrásokra van szükséged ahhoz, hogy terveid sikerüljenek?A játékosok önismereti utat a fizikai, érzelmi, értelmi és szellemi szinten végigjárva juthatnak el a transzformáció – belső átalakulás – állapotába, amely hozzásegíti őket a játék elején megfogalmazott probléma megoldásához szükséges változás eléréséhez.

A délelőtt programját  KINEZIOLÓGIAI TESZTELÉSSEL egy rövid beszélgetéssel és kineziológiai teszteléssel kezdjük amikor is kiderítjük a problémát
Majd megnézzük a Transzformáció Önismeretei Társasjáték segítségével, hogy pontosan mit és hogyan kellene változtatni a helyzeten.
Majd a társasjáték végén az összegzés kapcsán összeállítjuk a személy egyéni Bach-virág keveréküvegét.

Bach-virágterápia:
A tipikus negatív érzelmeket (38-féle) Bach doktor 7 csoportba osztotta, melyek tartós jelenléte minden esetben megbetegítő hatású. Ezek az állapotok, ill. különféle változataik blokkolják a szellem és a lélek kapcsolatát, megakadályozzák az energia áramlását. A blokkok oldására a gyógyító virágok energiáira van szükség. A katalizátorként működő Bach-virágeszencia ismét helyreállítja a lélek és személyiség közti blokkolt kapcsolatot.

Végezetül egy agykontrollos probléma megoldást segítő vezetett meditáción vesznek részt a résztvevők

JÁTÉK LEÍRÁSA
A játékosok, megszületésük után, saját életútjukon haladnak a sorsot jelképező dobókocka segítségével, az általános emberi bölcsességek, tapasztalatok, belső erőforrások, élethelyzetek, akadályok egyszerű megfogalmazását tartalmazó kártyák útmutatásai, a tudattalanjukban „borítékolt” rejtett képességeik alapján.

Játékostársaik és a játékvezető támogatásával a hétköznapitól eltérő módon találkozhatnak örömteli és fájdalmas élményekkel, fedezhetik fel és mozgósíthatják fel nem ismert tudásukat, lehetőségeiket, találkozhatnak fejlődésüket lassító korlátaikkal, tehetik próbára intuíciójukat, szabad akaratukat, nyerhetnek felismeréseket, mélyíthetik saját – és társaik tudatosságát.

A játékosok önismereti utat a fizikai, érzelmi, értelmi és szellemi szinten végigjárva juthatnak el a transzformáció – belső átalakulás – állapotába, amely hozzásegíti őket a játék elején megfogalmazott probléma megoldásához szükséges változás eléréséhez.
Díja: 6000 Ft, mely a 30ml-s Bach-virág keveréküveget is tartalmazza
Helyszín:Pszicho -Edukációs Műhely 1053 Kossuth Lajos u.11.sz-12kód.
A foglalkozáson maximum 8 fő tud részt venni.
Jelentkezni a:farkasn.erzsi@gmail.com email címen lehet.
További információ Farkasné Erzsébet 30/9964166

Ön a Reform régió Egészségnevelő, Oktatási, Kulturális és Sporttánc Közhasznú Egyesület Pszicho-Edukációs Műhelyének honlapját olvassa
Programjainkat az Ön adományaiból is szervezzük! Így ennek megfelelően ezt a  programot is! Ezért tisztelettel kérjük legyen szíves adója 1%-val támogassa Reform Régió, Egészségnevelő, Oktatási, Kulturális és Sporttánc Közhasznú Egyesületünk munkáját!
Adószámunk: 1 8 2 4 4 6 6 9 – 1 – 43
Felajánlását előre is köszönjük!