Mi a zumba?

Mi a ZUMBA?
Fő mozgató rugója a Latin-amerikai zenére koreografált táncok. Az alábbi táncok találhatók meg a koreográfiákban: Salsa, Rumba, Cumbia, Reggaeton, Samba, Flamenco, Hastánc, Afrikai táncok, Calypso, Quebradita, American Mix, Merengue, Bachata, Pop, Tango, Hip-Hop, Batukada, Vallenato, Cha Cha, Conga, Axé…
A Zumba Dél-Amerikából nevezetesen Kolumbiából származik. Megalkotója Beto Perez, aki mint fitness edző, először csak improvizatív módon alapvetően nem fitnessre tervezett zenékkel és mozdulatokkal végezte a programot. Így megszületett meg a Zumba Fitness-Party, ami nagy sikert aratott a résztvevők között.

A Zumba 10 év alatt hatalmas népszerűségre tett szert. Ma már világszerte hódolnak ennek a fergeteges latin ritmusokkal telített, önfeledt szórakozást nyújtó, ugyanakkor egészséget, fittséget létrehozó, jó kedvet, jó hangulatot, könnyedséget sugárzó programnak.

Két különböző szinten ajánljuk programunkat:
1) A Zumba Basic: A Zumba a vérpezsdítő, minden testrészt megmozgató, forró latin ritmusokkal, széles körű világtáncokkal tarkított fitness program.

“.) Gold-Zumba