Online stresszoldás, agyformatálás, KINEZIOLÓGIA

Ön a Reform régió Egészségnevelő, Oktatási, Kulturális és Sporttánc Közhasznú Egyesület Pszicho-Edukációs Műhelyének honlapját olvassa
Programjainkat az Ön adományaiból is szervezzük!  Ezért tisztelettel kérjük legyen szíves adója 1%-val támogassa Reform Régió, Egészségnevelő, Oktatási, Kulturális és Sporttánc Közhasznú Egyesületünk munkáját!
Adószámunk: 1 8 2 4 4 6 6 9 – 1 – 43
Felajánlását előre is köszönjük!

A FOGLALKOZÁSOK A SURROGÁT oldásoknak megfelelően ONLINE MŐDON TÖRTÉNNEK.

Mi a kineziológia?

A kineziológia egy olyan manuális terápiára, a kínai gyógyászatra és a pszichoterápiás ismeretekre épülő agy-izom kapcsolaton alapuló tudományos módszer, amellyel képesek vagyunk az életsorán kialakult stresszek, félelmek, traumák és fájdalmak által okozott energia és hitrendszeri blokkokat feloldani.

A kineziológia olyan speciális egészségmegőrző és gyógyító rendszer, amely izom teszteléses technikáival,metódusaival test-szellem és lélek szinten egyaránt deríti fel, a páciens által elmondott üggyel kapcsolatos, az addigi élet során az izmokban „elraktározódott” élmény és „sérüléslenyomatokat”. E dinamikusan fejlődő komplex holisztikus gyógyító és személyiségfejlesztő,terápiás módszernek ez eddig 26 ága van, amelyekkel biztosítani tudjuk, szervezetünk szabad stressz mentes energiaáramlását, még nehéz traumatikus élethelyzetek idején is.
Kineziológiai színes eszköztárával felkutatjuk és korrigáljuk a blokkolt érzelmek, problémák valódi okát, a korrekciókkal pedig azt célozzuk meg, hogy bármilyen témára vonatkozóan, amelyben jobbulást, pozitív változást szeretnénk elérni, oldjuk az energiák útjába álló akadályokat

Köznapi nyelvre lefordítva: A kineziológia pedagógiai és pszichológiai elemeket is tartalmazó készség, képesség, és személyiségfejlesztő rendszer, mely hatékonyan befolyásolja a test energiaáramlását, az érzelmi stresszek feloldásával energetikai egyensúlyt hoz létre a testben, s aktivizálja öngyógyító mechanizmusát.

Mire jó és miben segít a kineziológia?

A kineziológia módszereivel a stresszek, félelmek, szorongások, traumák, fájdalmak által okozott blokkok tüneteit tudjuk test-szellem-lélek szinten feloldani, megszüntetni.
Így felnőttnek és gyermeknek egyaránt hatékonyan és eredményesen segít a tanulási nehézségek, dislexiák, disgráfiák, discalkuliák, a fóbiák, a pánikbetegségek, a szenvedélybetegségek, a testi-lelki problémák, a migrén, váll-, hát-, derék-, stb. fájdalmak, allergiák megszüntetésében.
Segít a kommunikációs problémák, szülő-gyerek, kamaszkori, pár- és társkapcsolati nehézségek hatékony és gyors megoldásában, pénzügyi és munkahelyi nehézségek leküzdésében.

Jó magam Farkasné Erzsébet nagy gyakorlattal rendelkező, egyik legrégebben végzett okl. mentálhigiénés kineziológus, pedagógus, család és mozgásterapeuta vagyok.
1991-től segítek gyermekeknek és felnőtteknek megszabadulni a traumák, stresszek, szorongások, félelmek által okozott pszichoszomatikus eredetű problémáktól, testi-lelki betegségektől.
A kineziológia 26 ágából 9-nek vagyok oktatója, melyeket a „Brain Gym” kivételével MAGUKTÓL A MEGALKOTÓKTÓL tanultam!

1.)”Three in One Concepts”, Három az egyben (Egy agy) módszer,
2.)”Brain Gym”, Agytorna,
3.)”AFT” kineziológiai ágak
4.)”Családi rendszerek újraegyensúlyozását.”
5.)”Touch for Health”, Gyógyító érintést,
6.)”Stressz Release”, Vellnes Kineziológia,
7.)”Biokinetika”
8.)”Csakrák” energetikai kiegyensúlyozása nemzetközi ágak oktatója
9.)”Spirituális Családállítás” Hellinger rendszerszemléletén alapuló család-rendszerek kiegyensúlyozása

Foglalkozásaim ideje 1,5-2óra
.A kezelések ára az első 20.000Ft bruttó.
Ha, vissza kell jönni, az általában csak kb. 3-4 hét elteltével történik.
Ezek a paraméterek természetesen az ÁTLAGOK!! Személytől és problémától függők!

Szeretettel várom jelentkezését Farkasné Erzsébet
Bejelentkezési telefonszám:30/99-64-166
E-mail: farkasn.erzsi@gmail.com

Pszicho-Edukációs Műhely vezetője
Foglalkozásaim helyszíne Pszicho-Edukációs Műhely
1052 Budapest, Kossuth Lajos u. 11.