SAJÁT ÉLMÉNYEM A KAPCSOLATTEREMTŐ GYÓGYÍTÁSBAN

Kedves Érdeklődő!

Az alábbiakban ŐSZINTÉN, VÁLTOZTATÁS, SZÉPÍTÉS NÉLKÜL ÍROM LE SAJÁT TAPASZTALATOMAT, AMINEK KÖVETKEZTÉBEN ELKÖTELEZŐDTEM A KAPCSOLATTEREMTŐ GYÓGYÍTÁS MELLETT!

KÉREM SZÁMÍTSON RÁ, HOGY MOST CSODÁK SOROZATÁVAL FOG TALÁLKOZNI! 2010 június 4-5.-én – születésnapomhoz közeli időpontban- vehettem részt Dr. Eric Pearl MAGYARORSZÁGI ELSŐ Kapcsolatteremtő Gyógyító tanfolyamán. Én addigra már olvastam a könyvét láttam az Élő Mátrix filmjét és nagy hívást éreztem arra, hogy találkozhassak vele és megtanulhassam a módszerét.

Akkor 61 éves voltam túl voltam egy súlyos életveszélyes baleseten, kétszeri újra élesztésen és 27 műtéten. Mindezek mellett éppen térd műtét előtt álltam,amit nagyon nem akartam. Viszont minden lépés nagyon fájdalmas volt. Ráadásul 105 kg voltam.       22 éve a hivatásos kineziológusként működöm így természetes, hogy a fenti témákra Kineziológiai oldásokat végeztünk. Mindent amit lehetett minden bevetettem és minden ajánlott terápiát lelkiismeretesen végig csináltam, de sem a fájdalom nem szűnt meg, sem az érdemi fogyás nem következett be.

Viszont az egyik kineziológiai oldás házi feladata az lett, hogy menjek el  Dr. Eric Pearl Kapcsolatteremtő Gyógyító tanfolyamára.

De hogyan is kerültem 2010.06.04.-én Dr.Eric Pearl KAPCSOLATTEREMTŐ GYÓGYÍTÁS tanfolyamára? Az már maga is különleges volt.

Kedden tudtam meg, hogy ugyanazon a héten pénteken hazánkban tart előadást Dr. Eric Pearl és ugyan azon a héten szombat, vasárnap pedig tanfolyamot fog tartani. A tanfolyam ára 180.000Ft volt, ami kedden még sem a pénztárcámban sem a számlámon nem volt.

Így kedd este azzal feküdtem le, „Édes istenem ha Te is úgy gondolod, hogy ott a helyem a tanfolyamon kérlek segíts hozzá, hogy kitudjam fizetni KAPCSOLATTEREMTŐ GYÓGYÍTÁS tanfolyam árát.”

ÉS LÁSS CSODÁT a következő napokban éppen annyi anyagi forrás indult meg felém, aminek a következtében ELJUTOTTAM Eric előadására és  2010.06.04.tanfolyamára is.
De a csoda folytatódott, mert a legnagyobb döbbenetemre az egyetlen én voltam akit Eric egy demonstrációhoz kihívott, és rajtam mutatta be, hogyan is csinálja Ő a Kapcsolatteremtő Gyógyítást.

Miért is írom mindezt le?,
Mert a demonstráció eredménye is csodával határos lett! Mint az előzőekben említettem sok műtét után voltam, NAGYON KOMOLY TÚLSÚLLYAL, MOZGÁSSZERVI FÁJDALMAKKAL KÜZDÖTTEM, és így talán érthető, ha az alábbiakat is csodának minősítem.

A tanfolyamot 2010. június 04-05-én végeztem. Júniustól -novemberig, tehát még abban az évben oly mértékben megjavult az egészségi állapotom, hogy régi álmom -nevezetesen az, hogy újra táncolhassak – megvalósulni látszott.

Bár még mindíg 105kg voltam, de sikerült olyan egészségi állapotba hoznom magam, hogy 2010.11.28.-án részt vehettem egy magyarországi zumba oktatói képzésen. Majd 2011.01.15. Prágában elvégeztem a Zumba-Gold képzést amit kifejezetten az idősebbek, túlsúlyosaknek, mozgásukban sérülteknek illetve azoknak állítottak össze akik a zumba fitnesst valami okból kifolyólag nem bírják. tehát éppen olyanoknak mint én.

Szumma szummárum 2011.02.02.-án elindítottam első Gold-zumba órámat 15 bátor sorstársammal, de akkor csak 95kg voltam.

Azóta hazánk legidősebb aktív zumba instruktoraként heti 7.órában oktatom a „terápiás” Gold-zumbát, amiért 2012.12.02. megkaptam a SINKÓ TAMÁS EMLÉKDÍJAT!.

A fentieknek köszönhetően az álmom megvalósult, mert újra táncolhatok, ma már 35 kg.-val  könnyebb vagyok a fájdalmaim megszűntek.
Mindezt azért írtam le őszintén, hogy biztassak mindenkit hogy SOHA NE ADJA FEL AZ ÁLMAIT, DE TUDJA HOGY AZOKÉRT TENNIE IS KELL!

Nézd meg a képeket és higgy a szemednek!

Így néztem ki 2010 nyarán!

Így néztem ki 2010-benUgyan az hátulról  2010

Ilyen vagyok ma

Ilyen vagyok ma