A félelem az, ami „beteggé” tesz

A szerdai előadásról – Dr. Hamer ajándéka 2013, november 25 –

„Az emberek nem rákban halnak meg, de nem is a vírusoktól, baktériumoktól, hanem a félelemtől és a kimerültségtől.” – Dr. Hamer
Nagyon kedvelem a szerda esti előadásokat, mert sokat adnak. Tudást, lehetőséget, új világokat nyitnak meg előttünk. Az elmúlt szerdán például a Biologikával és alapelveivel ismerkedhettünk meg a Bionom Központban.

biologika
Barnai Roberto tolmácsolásában már jópárszor meghallgattam az öt természettörvényt, de tegnap este mégis elmentem, mert eddig mindig felbukkantak újabb részletek, példák, amelyeken keresztül jobban összeállt a nagy kép, hogy akkor végül is mi is ez a Biologika?

A Biologikával sok néven találkozhatunk, GNM (German New Medicine), Újmedicina, Új Orvostudomány. Az egyszerűség kedvéért főszabály szerint a Biologikát használjuk! A Biologika egy olyan Új Orvostudomány, ami kimondja azt, hogy soha nem leszünk betegek, ha nincsenek lelki konfliktusaink. Na, de kinek nincsenek? Inkább a megoldás, a gyógyítási folyamat az érdekes, amit a Biologika felkínál nekünk lehetőségként.
A Biologika „terápiája” a következő: derítsük fel, hogy milyen lelki konfliktusaink vannak, tisztázzuk magunkban ezeket, vegyük sorra őket és keressünk rájuk megoldást. Bármilyet, de tényleg akármilyet, ugyanis ha sikerült megoldani a minket zavaró lelki bajainkat, a gyógyulási folyamat be fog indulni. Egyszerű, nem? Hát… Próbáljuk ki!

Nincs gyógyszer, nincs vitamin, táplálékkiegészítő, nincsenek egyéb terápiák, termékek, amiket a Biologika felír nekünk. Azért nincsenek, mert a Biologika tényleg csak a lelki konfliktusainkkal foglalkozik. Ezek felderítésében és megoldásában nyújt segítséget annak, aki hajlandó vállalni saját magáért, a sorsáért, egészségéért a felelősséget.
Kérdésként felmerült a közönség soraiban, hogy a baj, konfliktus tudatosítása és megoldása után tényleg magától elmúlik a „betegségünk”? – Nem, ha bármilyen ellenérzés maradt bennünk a konfliktussal kapcsolatban. És igen, önmagunktól meggyógyulunk, ha elfogadtuk az egészet. De természetesen csak akkor, ha nem vagyunk elmérgeződve civilizációs mérgekkel, és nincs tápanyag hiányunk.

A Biologika ellenőrizhető, megismételhető és matematikailag kiszámítható eredményű, ellenben az akadémikus orvoslással, ahol a sorrend általában műtét, ha nem válik be, egy kis sugár, majd kemó, és ha nem jött össze a dolog, akkor sajnálják – így jártál. A Biologikában napra pontosan ki lehet számítani, hogy mikor leszel újra erőd teljében egy „megbetegedés” (értelmes biológiai különprogram) után.
Szó volt arról is, hogy a tapasztalatok alapján az orvosi leletek többsége (70%-a) téves! Roberto erősen javasolta, hogy bármilyen „betegséget” diagnosztizálnak nálunk, legalább 3 egymástól független, egymásról nem tudó orvossal is vizsgáltassuk meg magunkat – és mindezt saját érdekünkben.

Csak, hogy további tabukat döntögessünk: olyan, hogy áttét, nem létezik. Az áttétek egyenlők több konfliktus több elváltozásával.
Az emberi test ellen dolgozó gonosz kórokozók elméletét is erősen megkérdőjelezi a Biologika, ugyanis véleménye szerint a gombák, vírusok, baktériumok testünk részei, barátai, akik agyi parancsra dolgoznak ott, ahol kell, és addig, amíg szükség van rájuk.

Sok konkrét betegség-kérdés is érkezett, ezeket most körülményes lenne leírnom, a Biologika.tv weboldalon rengeteg videó van mindenféle elváltozásról. Azonban a legmeglepőbb, hogy az SM, az autizmus, a rák és egyéb – gyakran gyógyíthatatlannak megbélyegzett – betegség esetében is hatékonynak bizonyult a Biologika. Azaz, rengetegen gyógyultak meg ezekből a rettegett betegségekből, akik már örök szenvedésre, esetleg halálra voltak ítélve.

Zárásként megosztom Veletek azt, amit Roberto és én is erősen hiszek: Ha valaki a Biologika és a Bionómia 2 nagyon erős lábán áll, az egy nagyon előnyös helyzet. Konkrétan kimondhatjuk, hogy ha nagyjából tudod integrálni a 2 irányzat alapelveit életedbe, a komolyabb megbetegedéseket elfelejtheted. Nem kell szent Bionómnak lenni, vagy nulla konfliktussal élni életünket. Persze meg lehet próbálni, de én inkább az ésszerűségben hiszek.
Használjuk saját javunkra ezt a 2 csodálatos rendszert, adjuk tovább és fejlődjünk, változzunk együtt.

Ne feledjük: a félelem az, ami „beteggé” tesz