Online Zumba Gold leírása és FAJTÁI,

 1. Ön a Reform régió Egészségnevelő, Oktatási, Kulturális és Sporttánc Közhasznú Egyesület Pszicho-Edukációs Műhelyének honlapját olvassa
  Programjainkat az Ön adományaiból is szervezzük! Így ennek megfelelően az alábbi programot is! Ezért tisztelettel kérjük legyen szíves adója 1%-val támogassa Reform Régió, Egészségnevelő, Oktatási, Kulturális és Sporttánc Közhasznú Egyesületünk munkáját!
  Adószámunk: 1 8 2 4 4 6 6 9 – 1 – 43
  Felajánlását előre is köszönjük

A pandémiás helyzetre való tekintettel az órákat online módon a Zoom appon közvetítjük. Az applikáció használatát ELŐRE EGYEZTETETT IDŐPONTBAN díjtalanul megtanítjuk. 

 1. ZUMBA GOLD® program a Zumba fitness®️ speciális ága, amit azok számára állítottak össze, akik valamilyen okból kifolyólag nem tudják vagy nem akarják az erős aktív megterheléssel járó sportokat végezni. Zumba Gold®️minden testrészt megmozgató vidám hangulatú mozgásforma. Forró latin ritmusokra, latin-amerikai táncok egyszerű, könnyen utánozható lépéskombinációival koreografált, vérpezsdítő pozitív hangulatot teremtő egészséget szolgáló mozgásprogram. Egyértelműen figyelembe veszi a résztvevők erőnléti, és egészségügyi adottságait, az adott korosztályra jellemző anatómiai, élettani és pszichológiai szükségleteit,

A Zumba Gold®️a Zumba fitness®️ különbözik

 • a lépéskombináció egyszerűségében, azonnali követhetőségében,
 • a lépéskombinációk váltakozásában, ismétlés számában<
 • a zeneszámok ritmikájában, dallamvilágában
 • az órán belüli energetikai “hullámzásban” Zumba-Gold® fantasztikus hangulatú latin amerikai zenékre, latin amerikai táncok egyszerű alaplépéseiből összeállított könnyen követhető koreográfiák táncolásából áll.
  A program úgy van összeállítva, hogy az figyelembe veszi az adott korcsoport testi lelki adottságait, a részt vevők jellemző anatómiai, élettani és pszichológiai szükségleteit.
  A Zumba-Gold® arra hivatott, hogy könnyen utánozható frissítő mozdulataival, egészség megőrizhetővé VISSZASZEREZHETŐVÉ váljon, ugyanakkor fittséget, életkedvet, vidámságot hozzon a résztvevők számára. Mindezek mellett a cél, hogy az életkori és egészségügyi adottságoknak megfelelő kiváló állóképességet érjünk el!.
  A ZUMBÁZÁSHOZ SEMMIFÉLE ELŐZETES TÁNCOS SPORTOS VAGY MOZGÁSOS ELŐKÉPZETTSÉGRE NINCS SZÜKSÉG!
  A Zumba-Gold® valóságos „boldogsághormonokat” szabadít fel, amelytől a mindennapi életben vidámabbak, kiegyensúlyozottabbak leszünk. Egy olyan mozgásforma, ami FÜGGETLENÜL ATTÓL, HOGY HÁNY ÉVES VAGY, csodákra képes, egyszerre kikapcsol és energetizál.
 • Erősíti a szívet,
 • oldja a stresszt,
 • kalóriákat éget,
 • elegáns testtartást ad,
 • karcsúsítja a derekat, a lábat,
 • megdolgoztatja izmokat, és mindezt észrevétlenül teszi.
 • KARBAN TARJA A JÓ MEMÓRIÁT
 • Nem csak a jókedvet, de a zsírégetést is beindítja. Nem szükséges hozzá a tehetség, tánctudás, az óra alatt levezetjük a heti feszültséget, kizárjuk a külvilágot, felszabadultan táncolunk anélkül, hogy bárkinek is meg akarnánk felelni.
  Arra hivatott, hogy könnyen utánozható frissítő mozdulataival, egészség megőrizhetővé váljon, ugyanakkor fittséget, életkedvet, vidámságot hozzon a résztvevők számára. A ritmus, melyet lelked mélyén érzel, segít, hogy felszabadultnak és szexinek  érezd magad!
 1. GOLD TONING® program egy AZ AKTÍV IDŐSEBB KOROSZTÁLY SZÁMÁRA ÖSSZEÁLLÍTOTT könnyen követhető, azfelső testet, karokat, hátizmokat erősítő, kondícióban tartó tánc-fitness program, amit két darab kis súlyú (45dkg/db.)  Zumba stickkel  ( vagy stick hiányában vízzel töltött fél literes műanyag palackkal) végzünk.

Ezt a metódust azoknak az aktív idősebb embereknek ajánlom akik szeretnék integrálni a Zumba Gold táncos mozdulatait, az erősítő edzés előnyeivel, így lélegzetelállító módon fogja élvezni fogja a Zumba Gold Toning® Fantasztikus Élénkítő hatását.
Ezzel a dinamikus könnyű súlyzós edzéssel, a résztvevők segíthet megakadályozni korfüggő csontsűrűség vesztést, növeli az izomerőt, csökkenti a testzsírt viszont fantasztikusan növeli a mobilitást, az állóképességet,  javítja a testtartás, és a koordinációt.

3. SZÉKES  ZUMBA GOLD®️ a  Zumba Gold®️tartalmaz egy Gold Toning®️,egy különleges Székes Zumba Gold® „SZÉKEDZÉSI” programot a műtét utáni lábadozóknak, egy a súlyosan mozgáskorlátozottaknak összeállított Kerekesszékes Zumba Gold® programot

A Székes Zumba Gold® a Zumba-Gold® azon speciális ága, amelyet a rehabilitáció alatt lévőknek, illetve olyan mozgásukban korlátozottak számára állítottak össze, akik tudják a lábaikat mozgatni. E speciális Székes Zumba Gold® órán a résztvevők a lábaikat tehermentesítve,széken ülve, illetve a széket támasztéknak használva táncolják a koreográfiákat Az órát kifejezetten terápiás szemlélettel tartom!
Szeretettel ajánlom ezt a metódust azoknak, akik szerzett betegségből adódó mozgás nehézséggel, boka, térd, csípő, deréktáji fájdalmakkal küzdenek, vagy születési rendellenességből adódó mozgáskorlátozottsággal küzdenek. pl. Lettle kór, csípőficam, egyensúly zavar.

Javasolt testi-lelki öltözék!
– Széles mosoly,
– ítélet, kritika és önkritika mentes hozzáállás
– Könnyű laza póló, hosszúnadrág, sportcipő
– flakon VÍZ
Szeretettel és FELTÉTEL NÉLKÜLI ELFOGADÁSSAL és egy fajta terápiás szemlélettel VÁROM azokat a könnyed, vidám, mozgásra idősebb korú aktív korosztályba tartozókat.
– és azokat, akik valamilyen okból kifolyólag a Fittness zumbát nem tudják, vagy nem akarják csinálni, pl. túlsúlyosakat, kismamákat

ONLINE órák Heti ÓRARENDJE
Kedd 9.30h Székes Zumba Gold®️
Kedd 18h. Zumba Gold®️
Szerda17h.Gold Toning®️
Csütörtök 15.30h Székes Zumba Gold®️
Pentek 10.30h. ZumbaGold®️
a hónap 2. és 4. Pénteki napján 17h.Gold Toning®️
Az órák díja egységesen 1500ft/h. Havi bérlet vásárlásakor 1000Ft/óra

Az első óra díjtalan.

Szeretettel vár egy jó csapat és
Farkasné Erzsébet +36 30 99 64166
Email. farkasn.erzsi@gmail.com

💃💃💃💃💃💃💃💃