Körtáncnap

 1. Ön a Reform régió Egészségnevelő, Oktatási, Kulturális és Sporttánc Közhasznú Egyesület Pszicho-Edukációs Műhelyének honlapját olvassa
  Programjainkat az Ön adományaiból is szervezzük! Így ennek megfelelően az alábbi programot is! Ezért tisztelettel kérjük legyen szíves adója 1%-val támogassa Reform Régió, Egészségnevelő, Oktatási, Kulturális és Sporttánc Közhasznú Egyesületünk munkáját!
  Adószámunk: 1 8 2 4 4 6 6 9 – 1 – 43
  Felajánlását előre is köszönjük!

Kedves Körtáncos Barátaim!
Többek kérésére a foglalkozásaink 2019 januárjától ismét a hónap első pénteki napjain lesznek!
A következő körtánc foglalkozásunk Időpontja tehát
2019 Január 04 Péntek 18.00-20.00h
HELYSZÍNE: Aranytíz Kultúrház Bp.1053 Arany János u.10

TÉMÁJA:: Az új erők köszöntése befogadása.

BEJELENTKEZÉS! Farkasné Erzsébet +36 30 9964166 számon SMS-ben küld el a NEVED és a KÖRTÁNC szót.

Függetlenül vallási hovatartozásunktól és szokásainktól, ebben az időszakban mindig érdemes tisztázni magunkban, hogy életünknek melyek azok a területei ahol változásokat szeretnénk létrehozni. Nagy ígéretek időszaka ez. Tele vagyunk új ötletekkel és vágyunk arra, hogy az elhatározásainkat, terveinket, amelyekkel  az Új esztendőben útnak indulunk siker övezze.. , 

Karácsonykor az elszámolás időszakában hálát adtunk mindazért, amit kaptunk és megéltünk a múlt év során. Számot vetettünk annak eredményeivel, hozamaival és restanciáival egyaránt.
Így most VÍZKERESZT idején tiszta lappal kezdhetjük el az ÚJ ÉV eseményeinek a tervezését. Már tudod mit érdemes elengedni és azt is mit érdemes tovább ápolni lelked kertjében. Mint tudjuk a tapasztalás minden meggyőző szónál erősebb. Így, hogy Te magad is érintett lehess és megtapasztald a Körtánc teremtő erejét kérlek, fogalmazd meg, és készíts egy ÉLET-TERVET arra vonatkozóan, hogy mit szeretnél a 2019-es évben megvalósítani az

 • egyéni fejlődésed,
 • az önismereted,
 • a kapcsolataid terén
 • az egészséged terén de írhatsz magadnak arról is mit szeretnél elérni a
 • munkahelyi előremeneteled terén
 • Vagy gazdasági, egzisztencia téren.

Természetesen bővítheted a listádat bármivel ami számodra fontos és a te örömödet szolgálja.
Ezzel nyissunk teret és hívjuk be az életünkbe, ezeket a számukra fényt és elégedettséget hozó energiaforrásokat.
Ezáltal lelki szeretetcsomagokat adunk és kapunk önmagunktól, hogy nyitott szívvel és bizalommal telve fordulhatunk a változás, a fejlődés az ÚJESZTENDŐ szépségei felé.Ebben a folyamatban segítségünkre lesznek a Szakrális Körtáncok változásokat segítő csodás lépései, zenéi.

Kérlek egy családi képet hozzál magaddal.

A 2 órás foglalkozás ára előjelentkezéssel: 2000FT/fő

Jelentkezéshez kérlek írd meg SMS-ben, a +36 30 9964166 számra, vagy a farkasn.erzsi@gmail.com-ra vagy a facebook privát üzenetében a NEVEDET és a KÖRTÁNC szót.

Előjelentkezés nélkül 2500Ft

Javasolt öltözék:
Hölgyeknek szoknya rövid ujjú felső, vékony talpú cipellő. Uraknak vékony öltözék
lényeg, hogy BÁTRAN ÖLTÖZZ SZÍNESEN, de mindenképp legyél, az aki vagy. FÉL LITERES FLAKONBA LEGYÉL SZÍVES HOZZÁL VIZET!

Várlak szeretettel. Farkasné Erzsébet kineziológus Tánc és körtánc oktató 30 9964166
www.kineziologia1.hu/szakralis-kortanc/kortancnap/
Ön a Reform régió Egészségnevelő, Oktatási, Kulturális és Sporttánc Közhasznú Egyesület Pszicho-Edukációs Műhelyének honlapját olvassa
Programjainkat az Ön adományaiból is szervezzük! Így ennek megfelelően az alábbi programot is! Ezért tisztelettel kérjük legyen szíves adója 1%-val támogassa Reform Régió, Egészségnevelő, Oktatási, Kulturális és Sporttánc Közhasznú Egyesületünk munkáját!
Adószámunk: 1 8 2 4 4 6 6 9 – 1 – 43
Felajánlását előre is köszönjük!