Zumba órák résztvevőinek a visszajelzései

Kedves Erzsi!
Igéretemhez híven jelentkezem, néhány gondolat arról, ahogy a zumbával találkoztam, és általad megismerkedtem vele.
Először is örültem a lehetőségnek, hogy saját korosztályom társaságában mozoghatok úgy, hogy első alkakommal sem kellett azt éreznem, hogy milyen béna vagyok, pedig az voltan, és mégis jól éreztem magam, jó zenékre, kellemes hangulatban telt az óra.
Siker élményem volt, pedig igazából csak most az utolsó órákra éreztem rá igazán a dologra.
Lazábban vettem, mégis éreztem, hogy egész jól sikerült lemásolnom amit mutatsz nekünk. Amikor háttal táncoltál akkor tudtam jobban utánozni a lépéseket, ha szemben voltál velünk, nekem ez nehezen ment.
Annyira figyeltem a lépéseidet, hogy a zene ritmusát nem sokszor éreztem a saját lépéseimmel összhangban, de amikor megmutattad zene nélkül, és így próbálgattuk, utána sokkal könnyebb volt felvenni a ritmust.
A kéz és lábmozgásom sincs még összhangban egymással, de ennek fontosságát megtanultam Tőled!
Ráébresztettél, hogy milyen erősen jobb oldalas vagyok, mert a bal lábbal ill. bal odali irányba folyton elakadtam olyan lépésekkel is ami a másik irányban egész jól sikerült.
Táncolni nagyon szeretek, hetente eljárunk a férjemmel nosztalgiás helyekre, megkedveltem a zumbát is, van mit finomítanom ill. van még bőven elsajátítani való számomra, ezért szeptemberben ismét szeretnék eljárni az óráidra úgy mint eddig, mert jó társaságban jó trénerrel jó hangulatban mozogni jó!
Üdvözöllek;
P. Éva
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Drága Erzsike!

Én is nagyon boldog és a tavalyihoz hasonló energiával és vitalitással teli,
sikeres új esztendőt kívánok Neked szeretettel. A tavalyi sikereidhez és
elismeréseidhez szívből gratulálok.

Az óráidra most is nagy szeretettel gondolok vissza, köszönöm, hogy részese
lehettem az általad sugárzott pozitivitásnak, hogy megismertetted velem a
tánc felszabadító örömét.

Még egyszer szeretettel kívánok Neked és egész családodnak minden szépet és
jót erre 2013 évre
Szeretettel: O. Anikó

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Kedves Erzsi!
Köszönöm a Veled töltött időket,a 2012-es évre én azt terveztem,Zumbázni fogok,de nem is gondoltam,hogy olyan csodálatos EMBERREL találkozom, mint amilyen Te vagy! Köszönöm szépen a vitalitásod,a jókedvedet,a pozitív kisugárzásod amit árasztasz.
Kívánom,Neked,hogy 2013-ra minden kívánságod teljesüljön!
Jövőre Veled ugyan itt!!!.Kedves Erzsi!

Köszönjük az új évi jókívánságokat, melyet bő kézzel mértél számunkra!
Kívánunk Neked és Családodnak jó egészséget, vitalitást, sok-sok fényt és szeretetet az elkövetkezendő évben! Kívánjuk, hogy kívánságaid, terveid váljanak valóra!
Köszönjük az odaadó, nem lankadó energiádat, hogy a tánc szeretetét megosztottad velünk, s terelgetsz bennünket az egészséges élet és gondolkodás kanyargós útján. Köszönjük, hogy Veled együtt táncolhatunk.

Szeretettel
Márti, Csaba

2012. december 30. 15:41
Köszönjük az elmúlt évet és annak minden programját, a szeretetedet és kívánok az új évben sok örömet,erőt, egészséget, kitartást és sok-sok ENERGIÁT a családod körében és a „zumbacsaládban”.
Fantasztikus , összetartó élményben volt részünk a zumba bulin, meghitt búcsút vettünk egymástól és tele vagyunk várakozással!!!!. BUÉK

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

2012. december 30. 14:01
Erzsike! Én Neked köszönöm, hogy megtaláltam a nekem megfelelő mozgásformát, köszönöm, hogy úgy fogadtál bennünket, ahogy, és remélem, hogy hamarosan folytatódhatnak az óráink egy remek új helyen. Még egyszer kívánok Neked jó egészséget, a jókedvedet, optimizmusodat őrizd meg, és legyen ragyogó 2013-as éved, teljesüljenek a vágyaid, álmaid, és minél előbb találkozzunk újra. Nagyon boldog Újesztendőt kívánok Neked szeretettel, Zsuzsi 🙂

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

2012.11.Szia Drága Edzőm!

Gratulálok, a TV-s szereplésedhez!! Nagyon büszke vagyok rá, hogy TE vagy az edzőm!  Alig várom a jövő hét szerdát a HALOWEEN BULIT amit csinálsz. Mindig jó kedvre derítesz ha elmegyek az EDZÉSEIDRE! Krisztina

kedves Kételkedő, aki még otthon üldögélve azon lamentál, hogy bírja-e a Gold- Zumba foglalkozásokon való részvételt. Olvasd el kérlek a legújabb – igen sok nyavalyával bíró- résztvevőm „csábítójának,” barátnőjének a visszajelzését!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Szia Erzsike!
Nagyon örülök, mert ma beszéltem a barátnőmmel, aki tegnap volt első alkalommal az órádon.
Remek hírem van, mégpedig az, hogy az óra után is és ma is csodák-csodájára jól érezi magát! Pedig nagyon félt és mint említette neked rengeteg mozgásszervi nyavalyától küzd. Szegénynek mindig fáj valahol.
Féltem is attól, hogy akármi miatt megriad, és lemond a zumbáról, de hál’Istennek jól indult!
Az ígérte holnapi lőrinci bulira is eljön!De ha nem, akkor azt mondta: hétfőn mindenképp jön!
Nagyon köszönöm neked azt a rendkívüli figyelmet, amit tegnap neki tanúsítottál! Én nagyon drukkolok neki, remélem sikerélményei lesznek, és fogja tudni, akarni hosszú távon járni ezt az utat. Szia, velem holnap mindenképpen találkozol!
Szeretettel:Böbe

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

2012.12.Kedves Erzsike!
Én is köszönöm, hogy rendezvényeiden – ha nem is mindegyiken- ott lehettem.A zene, a tánc, és egyáltalán a mozgás számomra nagy élményt nyújtott.Tiszta szívemből kívánok bőségben, egészségben gazdag Boldog Új Évet neked, és családtagjaidnak!
Találkozzunk 2013-ban is!!!!   T.Marika
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
2012.10 Kedves Erzsi!
Muszáj megírnom, mert ezt mindenkinek tudnia kell! Pár hónapja járok hozzád Gold-Zumbára és tudod hogy mennyire nehezen mozgok. És most megtörtént a csoda!
Ma éjjel már a második volt, hogy nem ébredtem fel a szokott fájdalomra!
Ráadásul ma – készülődve a délutáni utazásra, – elővettem azt a nadrágomat amit június végén éppen, hogy betudtam gombolni. Azóta nem volt rajtam. És most képzeld el BEGOMBOLVA LEESETT RÓLAM, messze elállt a derekamtól, csípőmtől.
Most örömömben sírtam el magam.  Annyira boldog vagyok, hogy ezt mondhatom. És én ezt neked köszönhetem! Na megyek csomagolok, mert nemsokára indulnom is kell a reptérre. Sok szeretettel köszönettel: R Gabi
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
2012.10 Kedves Erzsike!
Mindig nagy örömet szerzel az zumba óráiddal, nekem nagyon sokat jelent a segítséged.
Igen, ahogy az órán is említetted igen én is azt érzem, hogy most már biztos, hogy sikerül rendbe hoznom magamat,és újra normális, elfogadható szintre jutnom. És ez nélküled illetve az általad képviselt Gold-zumba nélkül nem indult volna el, nélküled nem menne, és egyedül nem tudnám végigcsinálni.
A zumba, az az élmény, az a jóleső érzés, hogy bírtam, a társaság, ott is, és veletek is, valóban terápiás hatású.
Én amikor megismertelek, és elkezdtem járni a zumbára, az életemért vettem fel a harcot. Az a betegségtömeg, és azok egymás ütő kezelések, amivel küzdöttem, hosszú távon nem lett volna fenntartható.
Én akkor az életben maradásért vettem fel a harcot, és úgy érzem, jó úton vagyok, és már tudom, érzem menni is fog. Mindezek közben pedig egyre csodálatosabb élmények is jönnek és jól is érezzem magam, hát az maga a főnyeremény! Szia Kati
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
2012. 05 Kedves Erzsike!
A tegnapi este csodás volt hála nektek és a zumbának. Nagyon jó volt kicsit beszélgetni utána! Köszönet mindenkinek.
Ma úgy éreztem, mintha új ember lennék, éjjel nem ébredtem fájdalomra a lábaimban – hetek óta először!!! Hangulatom csodás, nézegetem boldogan a tegnapi képeket…
 Köszi Megyek elújságolom a szomszédasszonyomnak, hátha kedvet kap és Ő is jön zumbára. K. Dóra
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
2012.04. Kedves Erzsike!
A hétvégi idegesítő külső dolog ellenére fizikailag – az ízületeimet tekintve  – egész jól vagyok. A gyulladás érezhető tüneteit is eltűntek.
Amiben a mozgás és azok a pozitív gondolatok is segítenek amiket az zumba órádon folyamatosan hallok! És most itt egy újabb jó dolog alig hiszem el, képzeld el, a vérképemben már 60 alá ment a süllyedésem (59!). Ilyen alacsony évek óta nem volt! Köszönöm. V.Ari
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

2012.03. Kedves Erzsi!

Jó hírem van: ma – a legújabb állapotomhoz képest – teljesen jól bírta a lábam a strapát. Igaz, próbáltam bizonyos mozdulatoktól kímélni kicsit. Viszont a mai zumba eredményeként sokkal könnyedébben állok fel, mint azt a napokban tettem! Biztosabban állok ma a világban velük minden értelemben…

A mai nap nekem nagyon jól sikerült, lelkileg is megerősödtem.
A zumbát élveztem, végre nem éreztem azt, hogy én vagyok a  legnyomorultabb a társaságban fizikailag. Ami küzdelmet körülöttem éreztem, az segített elfogadni/értékelni azt, amit én magam is éreztem 1-2 hónappal ezelőtt, és erőt adott ahhoz, hogy jó úton vagyok a gödörből kimászásban. Meg is dicsértem magam. Ez most az utóbbi napok testi-lelki mélypontja után jól jött nekem.
És nagyon értékelem azt légkört, amit teremteni tudsz, meg azt, ahogy lelkeden viseled mindannyiunk sorsát. NÁLAD VALÓBAN EGY TERÁPIA A ZUMBA ÓRA! Köszönjük. Klarissza
Tudod, hogy az utóbbi napok belső és fizikai küzdelmeiről szinte csak veled beszéltem? A férjemet ugyan megkértem, hogy kenje be a vállam pl tegnap, meg mondogatom is, hogy fáj a lábam meg minden, de senki nem foglalkozik velem, a szó elszáll. Ha most megkérdeznék mi bajom, a családom, akikkel együtt élek, nem tudná megmondani.
Szóval nagyon köszönöm a mai napot!
És megyek szerdán. Szia. Erzsi
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
2012.02 .27 Kedves Erzsi!
Hogy mit is jelent a Veled töltött órák, a mozgás?
 Évtizedekig családi program volt a közös tánc, mely sajnos ritkult, majd végül  kiürült.
Nagyon hiányzott az érzés, mikor leizzadva elmondhattam de jó esténk volt.
Lelki mélyponton találtam meg a gold zumba, majd a szakrális körtánc óráidat.
Először a lépések és érzések újdonsága kötötte le a figyelmem, de éreztem hogy egyre jobb. Ma már a múlt rossz érzéseinek kiűzésében is segít, ha visszagondolok  a mosolygós, néha akár kacagós  zumba órákra illetve ha tehetem ilyenkor  magamban is táncolok egyet. Máris jobb!!!!
A zumba óra visszahozta a  keresett mozgás örömét, a vidámságot az életembe!
Nagyon Köszönöm. V. Dóra
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

2012.01.Kedves Erzsi!

Köszönöm szépen a Zumba szeretetét! Nagyon jól éreztem Magam a foglalkozásaidon, és tényleg segítséget nyújtottál a mozgáshoz való  visszatérésemhez! Úgy érzem, sikerült túl jutnom a kezdeti nehézségeken, és megkezdek egy Zumba alaptanfolyamot, így búcsúzni szeretnék a Zumba gold óráktól! Szeretettel gondolok az együtt eltöltött hetekre, és mindenkinek ajánlani fogom az óráidat, és a lehetőséget!

Még egyszer köszönöm, Wekerlei csoportból S.G.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

2011.12.26. Kedves Erzsi!

Nagy köszönetet küldök a karácsonyi ajándékért (cd-zumbagold) Te tudtad hogy lesz aki „mankónak” használja?
Nekem nagyon nagyot segítettél itt az ünnepek alatt vele, sokat lejátszottam hol halkan, hol jó hangosan.. (mondták már a lányaim, hogy igazi party hangulatban történt az ünnepi késülődés)
Ahogy féltünk az ünnepnapoktól, végül is meghitt és igazán vidámra sikeredet a sok vidám fiataltól, így elterelve a figyelmet a szomorú valóságról .
A nagyobbik lányom teljes energiával tartotta össze a családot  és mozgatta, és nem hagyott időt nekem a gondolkodásra..
Majd első ünnep ebédje után ment mindenki a család többi részéhez.
és ismét szól a zumba zene….. és igyekszem nem  gondolkodni, hanem készülök a holnapi találkozásra. Köszönettel F. Kata

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

2011.12.24. Erzsikém drágám!

Amit Te csináltál, azt hálásan köszönöm, hogy a tök ügyetlenekből is egész jó kis táncost faragtál, értem ez alatt első sorban magamat………….ez csak a Te érdemed! Mii meg örülünk, ha minél több embert sikerül oda csábítanunk, hogy ők is megtapasztalhassák ezt a csodát. Köszönjük a jó kedvedet és kérlek már most gondolkozz a jövő évi táboron is! Már nagyon várom C. Mila

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

2011.12.22. Köszönjük,

hogy áttáncolhattuk Veled a 2011-es évet. Köszönjük, hogy felfedezhettük, megtapasztalhattuk a mozgás, a tánc felszabadító örömét így életünk delén. Nagy öleléssel: Márti, Csaba

Kedves Erzsike!

Szeretném megköszönni a Mikulás ünnepséget.
Nagyon ötletes volt és kitűnő volt a hangulat. Ez persze a többi órára is jellemző.
Nagyon szeretek az óráidra járni. Mindig várom a következő foglalkozást és
eddig sikerült úgy intéznem, hogy ne hiányozzak. Tökéletesen ki tudok
kapcsolódni és mivel imádok táncolni, minden együtt van ahhoz, hogy jól
feltöltődjek. Úgy látom, hogy a többiek is így vannak vele.
Gratulálok!
Látom, hogy tiszta szívvel tudod átadni mindazt, ami  mindannyiunknak örömet okoz.

Még egyszer és köszönettel Zsuzsi
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
2011.10 25  Kedves Erzsi
Eddig még csak két alkalommal vettem részt a zumba órádon, de őszintén mondhatom, hogy magával ragadó ami ott történik. Nagyon tetszik a jó légkör, ami valószínű a személyiségedből fakad.
Ami nekem személy szerint nagyon bejön a dinamika, ezen kívül pedig a változatos jól összeállított koreográfia. Vélek benne felfedezni korábbi táncos múltra utaló elemeket, amit én nagyon szeretek. Tudom, hogy a lépések tanítása nem tartozik a bele az órába és ez szerencsére nekem nem okoz gondot, de látom, hogy másoknak igen. Talán lehetne néha – persze csak néhány percet -a lépések lényegét megmutatni, főleg amik gyakran előfordulnak!
A zene szuper, tényleg kikapcsolódik az ember és gondolom ezen van a lényeg.
Üdvözlettel Zsuzsa

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

2012.12.Kedves Erzsike!
Én is köszönöm, hogy rendezvényeiden – ha nem is mindegyiken- ott lehettem.A zene, a tánc, és egyáltalán a mozgás számomra nagy élményt nyújtott.Tiszta szívemből kívánok bőségben, egészségben gazdag Boldog Új Évet neked, és családtagjaidnak!
Találkozzunk 2013-ban is!!!!   T.Marika
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
2012.10 Kedves Erzsi!
Muszáj megírnom, mert ezt mindenkinek tudnia kell! Pár hónapja járok hozzád Gold-Zumbára és tudod hogy mennyire nehezen mozgok. És most megtörtént a csoda!
Ma éjjel már a második volt, hogy nem ébredtem fel a szokott fájdalomra!
Ráadásul ma – készülődve a délutáni utazásra, – elővettem azt a nadrágomat amit június végén éppen, hogy betudtam gombolni. Azóta nem volt rajtam. És most képzeld el BEGOMBOLVA LEESETT RÓLAM, messze elállt a derekamtól, csípőmtől.
Most örömömben sírtam el magam.  Annyira boldog vagyok, hogy ezt mondhatom. És én ezt neked köszönhetem! Na megyek csomagolok, mert nemsokára indulnom is kell a reptérre. Sok szeretettel köszönettel: R Gabi
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
2012.10 Kedves Erzsike!
Mindig nagy örömet szerzel az zumba óráiddal, nekem nagyon sokat jelent a segítséged.
Igen, ahogy az órán is említetted igen én is azt érzem, hogy most már biztos, hogy sikerül rendbe hoznom magamat,és újra normális, elfogadható szintre jutnom. És ez nélküled illetve az általad képviselt Gold-zumba nélkül nem indult volna el, nélküled nem menne, és egyedül nem tudnám végigcsinálni.
A zumba, az az élmény, az a jóleső érzés, hogy bírtam, a társaság, ott is, és veletek is, valóban terápiás hatású.
Én amikor megismertelek, és elkezdtem járni a zumbára, az életemért vettem fel a harcot. Az a betegségtömeg, és azok egymás ütő kezelések, amivel küzdöttem, hosszú távon nem lett volna fenntartható.
Én akkor az életben maradásért vettem fel a harcot, és úgy érzem, jó úton vagyok, és már tudom, érzem menni is fog. Mindezek közben pedig egyre csodálatosabb élmények is jönnek és jól is érezzem magam, hát az maga a főnyeremény! Szia Kati
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
2012. 05 Kedves Erzsike!
A tegnapi este csodás volt hála nektek és a zumbának. Nagyon jó volt kicsit beszélgetni utána! Köszönet mindenkinek.
Ma úgy éreztem, mintha új ember lennék, éjjel nem ébredtem fájdalomra a lábaimban – hetek óta először!!! Hangulatom csodás, nézegetem boldogan a tegnapi képeket…
 Köszi Megyek elújságolom a szomszédasszonyomnak, hátha kedvet kap és Ő is jön zumbára. K. Dóra
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
2012.04. Kedves Erzsike!
A hétvégi idegesítő külső dolog ellenére fizikailag – az ízületeimet tekintve  – egész jól vagyok. A gyulladás érezhető tüneteit is eltűntek.
Amiben a mozgás és azok a pozitív gondolatok is segítenek amiket az zumba órádon folyamatosan hallok! És most itt egy újabb jó dolog alig hiszem el, képzeld el, a vérképemben már 60 alá ment a süllyedésem (59!). Ilyen alacsony évek óta nem volt! Köszönöm. V.Ari
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

2012.03. Kedves Erzsi!

Jó hírem van: ma – a legújabb állapotomhoz képest – teljesen jól bírta a lábam a strapát. Igaz, próbáltam bizonyos mozdulatoktól kímélni kicsit. Viszont a mai zumba eredményeként sokkal könnyedébben állok fel, mint azt a napokban tettem! Biztosabban állok ma a világban velük minden értelemben...

A mai nap nekem nagyon jól sikerült, lelkileg is megerősödtem.
A zumbát élveztem, végre nem éreztem azt, hogy én vagyok a  legnyomorultabb a társaságban fizikailag. Ami küzdelmet körülöttem éreztem, az segített elfogadni/értékelni azt, amit én magam is éreztem 1-2 hónappal ezelőtt, és erőt adott ahhoz, hogy jó úton vagyok a gödörből kimászásban. Meg is dicsértem magam. Ez most az utóbbi napok testi-lelki mélypontja után jól jött nekem.
És nagyon értékelem azt légkört, amit teremteni tudsz, meg azt, ahogy lelkeden viseled mindannyiunk sorsát. NÁLAD VALÓBAN EGY TERÁPIA A ZUMBA ÓRA! Köszönjük. Klarissza
Tudod, hogy az utóbbi napok belső és fizikai küzdelmeiről szinte csak veled beszéltem? A férjemet ugyan megkértem, hogy kenje be a vállam pl tegnap, meg mondogatom is, hogy fáj a lábam meg minden, de senki nem foglalkozik velem, a szó elszáll. Ha most megkérdeznék mi bajom, a családom, akikkel együtt élek, nem tudná megmondani.
Szóval nagyon köszönöm a mai napot!
És megyek szerdán. Szia. Erzsi
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
2012.02 .27 Kedves Erzsi!
Hogy mit is jelent a Veled töltött órák, a mozgás?
 Évtizedekig családi program volt a közös tánc, mely sajnos ritkult, majd végül  kiürült.
Nagyon hiányzott az érzés, mikor leizzadva elmondhattam de jó esténk volt.
Lelki mélyponton találtam meg a gold zumba, majd a szakrális körtánc óráidat.
Először a lépések és érzések újdonsága kötötte le a figyelmem, de éreztem hogy egyre jobb. Ma már a múlt rossz érzéseinek kiűzésében is segít, ha visszagondolok  a mosolygós, néha akár kacagós  zumba órákra illetve ha tehetem ilyenkor  magamban is táncolok egyet. Máris jobb!!!!
A zumba óra visszahozta a  keresett mozgás örömét, a vidámságot az életembe!
Nagyon Köszönöm. V. Dóra
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

2012.01.Kedves Erzsi!

Köszönöm szépen a Zumba szeretetét! Nagyon jól éreztem Magam a foglalkozásaidon, és tényleg segítséget nyújtottál a mozgáshoz való  visszatérésemhez! Úgy érzem, sikerült túl jutnom a kezdeti nehézségeken, és megkezdek egy Zumba alaptanfolyamot, így búcsúzni szeretnék a Zumba gold óráktól! Szeretettel gondolok az együtt eltöltött hetekre, és mindenkinek ajánlani fogom az óráidat, és a lehetőséget!

Még egyszer köszönöm, Wekerlei csoportból S.G.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

2011.12.26. Kedves Erzsi!

Nagy köszönetet küldök a karácsonyi ajándékért (cd-zumbagold) Te tudtad hogy lesz aki „mankónak” használja?
Nekem nagyon nagyot segítettél itt az ünnepek alatt vele, sokat lejátszottam hol halkan, hol jó hangosan.. (mondták már a lányaim, hogy igazi party hangulatban történt az ünnepi késülődés)
Ahogy féltünk az ünnepnapoktól, végül is meghitt és igazán vidámra sikeredet a sok vidám fiataltól, így elterelve a figyelmet a szomorú valóságról .
A nagyobbik lányom teljes energiával tartotta össze a családot  és mozgatta, és nem hagyott időt nekem a gondolkodásra..
Majd első ünnep ebédje után ment mindenki a család többi részéhez.
és ismét szól a zumba zene….. és igyekszem nem  gondolkodni, hanem készülök a holnapi találkozásra. Köszönettel F. Kata

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

2011.12.24. Erzsikém drágám!

Amit Te csináltál, azt hálásan köszönöm, hogy a tök ügyetlenekből is egész jó kis táncost faragtál, értem ez alatt első sorban magamat………….ez csak a Te érdemed! Mii meg örülünk, ha minél több embert sikerül oda csábítanunk, hogy ők is megtapasztalhassák ezt a csodát. Köszönjük a jó kedvedet és kérlek már most gondolkozz a jövő évi táboron is! Már nagyon várom C. Mila

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 

2011.12.22. Köszönjük,

hogy áttáncolhattuk Veled a 2011-es évet. Köszönjük, hogy felfedezhettük, megtapasztalhattuk a mozgás, a tánc felszabadító örömét így életünk delén. Nagy öleléssel: Márti, Csaba

Kedves Erzsike!

Szeretném megköszönni a Mikulás ünnepséget.
Nagyon ötletes volt és kitűnő volt a hangulat. Ez persze a többi órára is jellemző.
Nagyon szeretek az óráidra járni. Mindig várom a következő foglalkozást és
eddig sikerült úgy intéznem, hogy ne hiányozzak. Tökéletesen ki tudok
kapcsolódni és mivel imádok táncolni, minden együtt van ahhoz, hogy jól
feltöltődjek. Úgy látom, hogy a többiek is így vannak vele.
Gratulálok!
Látom, hogy tiszta szívvel tudod átadni mindazt, ami  mindannyiunknak örömet okoz.

Még egyszer és köszönettel Zsuzsi
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
2011.10 25  Kedves Erzsi
Eddig még csak két alkalommal vettem részt a zumba órádon, de őszintén mondhatom, hogy magával ragadó ami ott történik. Nagyon tetszik a jó légkör, ami valószínű a személyiségedből fakad.
Ami nekem személy szerint nagyon bejön a dinamika, ezen kívül pedig a változatos jól összeállított koreográfia. Vélek benne felfedezni korábbi táncos múltra utaló elemeket, amit én nagyon szeretek. Tudom, hogy a lépések tanítása nem tartozik a bele az órába és ez szerencsére nekem nem okoz gondot, de látom, hogy másoknak igen. Talán lehetne néha – persze csak néhány percet -a lépések lényegét megmutatni, főleg amik gyakran előfordulnak!
A zene szuper, tényleg kikapcsolódik az ember és gondolom ezen van a lényeg.
Üdvözlettel Zsuzsa