ÓRAREND

Ön a Reform régió Egészségnevelő, Oktatási, Kulturális és Sporttánc Közhasznú Egyesület Pszicho-Edukációs Műhelyének honlapját olvassa
Programjainkat az Ön adományaiból is szervezzük! Így ennek megfelelően az alábbi programot is! Ezért tisztelettel kérjük legyen szíves adója 1%-val támogassa Reform Régió, Egészségnevelő, Oktatási, Kulturális és Sporttánc Közhasznú Egyesületünk munkáját!
Adószámunk: 1 8 2 4 4 6 6 9 – 1 – 43
A támogatásokat, felajánlásokat előre is köszönjük!

Kedves zumba goldot kedvelő vendégeim!

ERŐSSÉGEM A KOROM! Ha a tied is akkor gyere a Zumba-gold órára

ÓRARENDEM! Minden óra 60 perces! MELYEKET A REFORM RÉGIÓ EGÉSZSÉGNEVELŐ OKTATÁSI KULTURÁLIS ÉS SPORTTÁNC KÖZHASZNÚ EGYESÜLET SZERVEZ.

Évközbeni Óráink helyszínei Budapesten

IV. kerületében Újpesten
V. Kerületében Belvárosban

 VII kerületben ASTORIA közelében a 1074 Dohány u.5/b A stúdió bejárata a Den Haag Pizzéria és az 5/b feliratú nagykapu között található. Az ajtónak szürke kerete van, és az üvegen nem lehet átlátni. Egy fekete Backstage feliratú matrica van kiragasztva. Ha nem találnád, hívj nyugodtan a +36 20 807 1161-es vagy +36 30 99 64 166 számon 🙂Megközelíthető: Tömegközlekedéssel a Deák Ferenc térről (M3-as metró) vagy az Astoriától (M2-es metró) pár perc sétával.FIGYELEM!! A hónap első pénteki napján itt az ASTORIÁNÁL soha nincs óra!
X. kerületben Kőbányán Farkas Orsolya vezetésével
XI. kerületében Újbudán BME Sportcsarnok
XIX. kerületében Kispesten vannak.
XX. kerületben Erzsébeti Csiliben

Gondolva azokra, akik nem szeretnének télen sötétben közlekedni több délelőtti és kora délutáni csoportot is indítottunk.

1.HÉTFŐ 17.45h  KISPEST XIX.kerWekerlei Kultúrház Bp.1192 Petur u.7.
Integrált Zumba Gold fájós lábúaknak, MOZGÁSUKBAN KORLÁTOZOTTAKNAK!
!!! 2019 nov.-ig DIJTALAN!

2.) KEDD 11h  KŐBÁNYA X.ker. Újhegyi Közösségi Ház Bp. 1101 Újhegyi sét.16
Bejelentkezés az Oktatónál: Farkas Orsolya +36 70 577 0667

3.) KEDD 18h.  BELVÁROS V.ker. . Aranytíz Kultúrház Bp.1053 Arany János u.10.

4.)SZERDA 9.45h-10.45h PESTERZSÉBETEN a  XX.ker. CSILI MŰVELŐDÉSI HÁZ “B” ép. 1203 Baross u.55. II.em SÁRGA terem.

5.) CSÜTÖRTÖK 14.30.h ÚJBUDA XI.ker. BME Sportközpont Bp.1117 Bertalan Lajos u. 5/b

6.) PÉNTEK  10.30h ÚJPEST IV.ker FITFORMA női fitness Stúdió 1042 Király u.13..

Az órakra Bejelentkezés szükséges: Farkasné Erzsébet  +36 30 99 64 166

Óráimat TERÁPIÁS SZEMLÉLETTEL VEZETEM!
Javasolt testi-lelki öltözék!
– Széles mosoly,
– ítélet, kritika és önkritika mentes hozzáállás
– Könnyű laza póló, hosszúnadrág, sportcipő
– flakon VÍZ

Mi a Zumba-Gold®?
A Zumba-Gold® a Zumba-Fitness® azon speciális ága, amit kifejezetten az idősebb korosztályba tartozóknak, illetve mozgáskorlátozottaknak, túlsúlyosaknak, test-lelki betegséggel küzdőknek állítottak össze. Ez a speciális kurzus a Zumba Fitnesshez® hasonlóan jó hangulatú latin amerikai zenékre, latin amerikai táncok egyszerű alaplépéseiből összeállított, könnyen követhető egyszerű koreográfiák táncolásából áll. Program figyelembe veszi az adott korcsoport testi – lelki adottságait, a részt vevők jellemző anatómiai, élettani és pszichológiai szükségleteit. Így az órákon használt zenék dallam és ritmus világa, a lépések és mozdulatok kombinációja, a lépések ismétlés száma, azok egymásra épülése alkalmazkodik az adott korosztály igényeihez

A fentiekből kiderül, hogy a Zumba-Gold® foglalkozás nem csak egy egyszerű fittnes óra, hanem egy olyan KÖZÖSSÉG ÉPÍTŐ terápiás jellegű foglalkozás, ahol a csoport életkori és egészségügyi adottságainak megfelelő örömteli, zumbázás közben, egészség megőrizhetővé, visszaszerezhetővé válik, fittséget, életkedvet, vidámságot hoz a résztvevők számára, ennek kapcsán nő az önbizalom. fejlődik a testtudatosság, az állóképesség, A ZUMBÁZÁSHOZ SEMMIFÉLE ELŐZETES TÁNCOS ELŐKÉPZETTSÉGRE NINCS SZÜKSÉG!

Várunk ha túl vagy már négy-öt X-en,
Ha már itt-ott fáj, de jó volna tőle szabadulni
Ha jól esne egy kis tánc, egy jó társaság
Gyere a csapatunkba! Szeretettel vár Farkasné Erzsébet 30/9964166 Sinkó Tamás díjas Zumba instruktor a leghitelesebb Zumba-Gold® Táncoktató Rekreációs Senior tréner, Fogyatékkal Élők edzője, okl. mentálhygiénés kineziológus mozgásterapeuta
Email: erzsi.zumba@gmail.com
Honlap: www.kineziologia1.hu/zumba-gold/
www.zumba-gold.5mp.eu
http://erzsebetfarkasne.zumba.com
ZIN száma: 114330

Ön a Reform régió Egészségnevelő, Oktatási, Kulturális és Sporttánc Közhasznú Egyesület Pszicho-Edukációs Műhelyének honlapját olvassa
Programjainkat az Ön adományaiból is szervezzük! Így ennek megfelelően az alábbi programot is! Ezért tisztelettel kérjük legyen szíves adója 1%-val támogassa Reform Régió, Egészségnevelő, Oktatási, Kulturális és Sporttánc Közhasznú Egyesületünk munkáját!
Adószámunk: 1 8 2 4 4 6 6 9 – 1 – 43
Felajánlását előre is köszönjük!