SZÉKES ZUMBA GOLD

Ön a Reform régió Egészségnevelő, Oktatási, Kulturális és Sporttánc Közhasznú Egyesület Pszicho-Edukációs Műhelyének honlapját olvassa
Programjainkat az Ön adományaiból is szervezzük! Így ennek megfelelően az alábbi programot is! Ezért tisztelettel kérjük legyen szíves adója 1%-val támogassa Reform Régió, Egészségnevelő, Oktatási, Kulturális és Sporttánc Közhasznú Egyesületünk munkáját!
Adószámunk: 1 8 2 4 4 6 6 9 – 1 – 43
Felajánlását előre is köszönjük!

A Zumba Gold egy olyan idősek számára összeállított SPORT ami a Zumba fittnes speciális ága. Kifejezetten a Senior korosztály számára állítottak össze.
EGYSZERŰ KÖNNYEN UTÁNOZHATÓ lépéskombinációit, akár állva, akár ülve könnyen követhetőek. Figyelembe vesszük a résztvevők erőnléti, és egészségügyi adottságait, az adott csoportra jellemző anatómiai, élettani és pszichológiai szükségleteket.
Egy olyan közösségépítő pozitív hangulatot teremtő, egészséget szolgáló mozgásprogram, melyben forró latin ritmusokra, minden testrészt megmozgatunk. A könnyen utánozható koreográfiák, a latin-amerikai táncok egyszerű lépéseiből állnak.

A ZUMBA GOLD BÁRMELY METÓDUSÚ ÓRÁJÁN VALÓ RÉSZVÉTEL SEMMI FÉLE TÁNCOS, MOZGÁSOS ELŐKÉPZETTSÉGET NEM IGÉNYEL!

Zumba Gold®️, SZÉKEDZÉSI” programját ONLINE SZÉKES  ZUMBA GOLD®️ -nak hívjuk. Ezt azoknak az embertársaimnak ajánlom, akik akik még – ha segítséggel is de tudják a lábaikat használni. Ez a metódus nagyban különbözik a Kerekesszékes Zumba Gold® programtól és az Integrált Zumba Gold®️.
SZÉKES ZUMBA GOLD TONING®️ 

Az ONLINE ill. a HIBRID foglalkozásokhoz szükséged lesz egy működő Web camerával rendelkező PC-re vagy Laptopra vagy telefonra vagy tabletre mert a foglalkozásokat a Zoom appon keresztül közvetítem.
Ha szeretnél a foglalkozáson részt venni és nem ismered a Zoom applikációt akkor kérlek jelezd és megtanítalak rá díjtalanul. Telefonszámom Farkasné Erzsébet +36 30 99 64166

A SZÉKES ZUMBA GOLD® a Zumba-Gold® azon speciális ága, amelyet a rehabilitáció alatt lévőknek, illetve olyan közepesen súlyos mozgásukban korlátozottak számára állítottak össze, akik tudják a lábaikat mozgatni. E speciális Székes Zumba Gold® órán a résztvevők a lábaikat tehermentesítve,széken ülve, illetve a széket támasztéknak használva táncolják a koreográfiákat Az órát kifejezetten terápiás szemlélettel tartom!
Szeretettel ajánlom ezt a metódust azoknak, akik akár
– szerzett betegségből adódó mozgás nehézséggel,
– rehabilitáció alatt lévőknek kiegészító terápiaként, illetve azoknak akik krónikus vagy akut boka, térd, csípő, deréktáji fájdalmakkal küzdenek, vagy
– születési rendellenességből adódó mozgáskorlátozottsággal küzdenek. pl. Lettle kór, csípőficam, egyensúly zavar.
FIGYELEM olyan személyeket várok, akik valamennyire képesek mozgatni az alsó végtagjaikat, (tehát NEM paraplegiás problémával küzdenek)
Székes zumba-gold óra a TV M1 Életkor magazinjában. Köszönet érte.

A videó felvétel a résztvevők engedélyével: Résztvevők egészségügyi problémái: hallás sérültség és oxigénhiányból eredő mozgáskoordinációs zavar, Little kór, súlyos (műtét előtti) térdízületi porckopás és vállízületi sérülés,

 

NTEGRÁLT ZUMBA GOLD®️  ami tartalmazza a SZÉKES ZUMBA-GOLDOT és az ÁLLÓ ZUMBA GOLDOT! A program abban különbözik a Székes Zumba Gold-tól, hogy a táncokat ÜLVE táncoljuk, de időközönként felállva, a SZÉKET TÁMASZTÉKNAK HASZNÁLJUK, így tehermentesítjük a lábakat segítve ezzel a mozgástartomány növekedését, az egyensúly megtartását.

SZÉKES ZUMBA GOLD TONING®️  Az előző kettő metódus mellett a felső test tudatos tonizálására fektetjük a hangsúlyt.
A táncos sporthoz
2 db.KIS SÚLYÚ (45dkg) Zumba sticjóket vagy
kis méretű és nagy méretű bellydance kendőt használunk!

A gyógytorna elemei is ott vannak az órán

A programban széken ülve táncolunk, zumbázunk illetve a széket használjuk mint segéd eszközt az egyensúly megőrzésére, a sérült alsó végtag kímélése érdekében.

Javasolt testi-lelki öltözék!
– Széles mosoly,
– ítélet, kritika és önkritika mentes hozzáállás
– Könnyű laza póló, hosszúnadrág, sportcipő
– flakon VÍZ
Szeretettel és FELTÉTEL NÉLKÜLI ELFOGADÁSSAL és egy fajta terápiás szemlélettel VÁROM azokat a könnyed, vidám, mozgásra idősebb korú aktív korosztályba tartozókat.
– és azokat, akik valamilyen okból kifolyólag a Fittness zumbát nem tudják, vagy nem akarják csinálni, pl. túlsúlyosakat, kismamákat

ÓRÁK RENDJÉT itt tudod megnézni
Az első óra díjtalan.
BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES! +36 30 99 64 166 
Email. farkasn.erzsi@gmail.com 
Szeretettel vár egy jó csapat és Farkasné Erzsébet +36 30 99 64166

💃💃💃💃💃💃💃💃

Belépés 2018, és 2019.-2020 ben DÍJTALAN volt, mert a programot a Kispest Önkormányzata támogatta

Erre a foglalkozásra szeretettel várjuk azokat a jelentkezőket, akik valamilyen okból kifolyólag nem tudják a lábaikat jól terhelni nem vegezhetnek erős megterheléssel járó sportokat.
Mit várhatsz a programtól: Természetesen a problémától függő a dolog.

De amit biztosan ígérhetek
Lelki szinten. Pozitív életszemlélet, Remek hangulat, jó kedv, boldogság érzet, életkedv,
Testi szinten: súlycsökkenés, az izmok, ízületek karbantartása ezek mozgáskészségének javulása, megőrzése,testkoordináció fejlődése, visszaszerzése. Szellemi szinten. memória megőrzése, fejlődése,

Szeretettel várlak
További információ Farkasné Erzsébet 30/9964166
email:erzsi.zumba@gmail.com