Spirituális Családállítás

Spirituális Családállítás

Foglalkozás időpontja: 2021.11.13. szombat 14h-18h

Helyszíne: Pszicho Edukációs Műhely Bp,1053 Kossuth Lajos u.11.sz.66 kód.
Díja: Állítást kérőknek 15.000Ft
.       Reprezentánsoknak Adomány
Az ár magába foglalja
– családállítást
– kineziológiai oldást
– Bach és a Perelandra-virág keverék a terápia díját.
Jelentkezés a farkasn.erzsi@gmail.com vagy a +36 30 99 64 166 számon-
Figyelem a maximális csoport létszám 10 FŐ!!

Sokan elmélkednek azon, hogy az Életben miért olyan fontosak a kapcsolatok?
Miért fontos az, hogy a kapcsolatainkkal rendben legyünk?
Nézzük..
Mindegy hogy hívnak, milyen nemű vagy, milyen náció tagja vagy, de te valakinek a gyermeke, testvére, valakinek az utóda stb vagy.
Tehát ha nem lennének felmenőink mi magunk sem lennénk!
Tehát egyikünk sem létezhetne a felmenőinek a kapcsolatai nélkül.
Igen kedves barátom, aki ezt most olvasod TE SEM LENNÉL!

Színesíti a dolgot az, ha a kapcsolataink nincsenek rendben, akkor bizony mi magunk sem vagyunk rendben.
És ha valaki nincs rendben a felmenőivel, akkor gondot fog okozni másoknak, hiszen boldogtalan, és a boldogtalan ember bajt okoz másoknak.
Egy boldog ember sosem tesz ilyet. És ahhoz, hogy boldog legyél, a kapcsolataidnak rendben kell lennie.
Miért?
Mert, ha a kapcsolataid rendben vannak, akkor figyeld meg az életedben minden rendben van. Teljes EGÉSZ-SÉGEt a birtoklod!
Rendben van Szív-agy rendszered akkor minden rendben van az életedben. Igen mert rendben van az idegrendszered, rendben van a gondolkodás rendszered, az immunrendszered,
az emésztőrendszered, keringésrendszered, a kiválasztó rendszered és minden más rendszered is, ami a tied.

Családállításunkon nem kevesebbre mint erre a Rendre törekszünk.
Ezt a Rendet hozzuk létre.
Miben más ez a fajta családfelállítás?  Abban, hogy a Hellinger rendszerszemléletű Családfelállításán túl, kineziológiai módszereivel és a szimbólum terápia eszközeivel a jelenben, korregresszióban és előző generációkban egyaránt oldjuk a kialakult blokkokat.!
Ezen a foglalkozáson a fókuszban a testi-lelki-szellemi harmónia, EGÉSZ-SÉGGEL való kapcsolat lesz! Annak a tisztázása, hogy hol melyik területen vágysz teljesebbé egészségesebbé válni?
Mi okozza az egyensúlytalanságot??
A fő kérdés:mit teszel és mit tudsz tenni az egész-séged érdekében?.
Az egészséggel kapcsolatos nehézséget okozó egyensúlytalanságok kiegyensúlyozása a cél.
– az ezzel kapcsolatos
nehézségek megélésével kapcsolat  rendezése,
– az egész-séggel kapcsolatos feszültségek oldása,
– az ideális egész-ség megtalálása önmagadban,

MI TÖRTÉNIK A FOGLALKOZÁSON?

Hellinger rendszerszemléletű családfelállítása Bert Hellinger figyelt fel arra, hogy testi-lelki problémáink kialakulását nem lehet csak a saját életünk eseményei alapján megérteni. Úgy tűnik, mintha sorsunk elválaszthatatlanul összefonódna a  nagy családunk tagjainak sorsával. Mintha lenne egy közös családi lélek, egy olyan energiamező, amelyben mindenki benne foglaltatik, aki csak a kiterjesztett családhoz, az ún. klánhoz tartozik, függetlenül attól, hogy tudunk-e a létezéséről, vagy nem.
Ez a mező, a tagokból összeállt új egész, mint minden rendszer, több mint részeinek összege, és megvannak a saját működési mechanizmusai. Tovább olvashat… Kineziológia módszerének technikáit, tesztjeit használom első sorban a problémában szereplő személyek teszteléséhez, az élet során történt traumákkal kapcsolatos érzelmek feltárásánál és azok oldásánál A módszerről tovább olvashat…
A szimbólumterápia  Családállításomban az adott témával kapcsolatban a szimbólumterápia eszközeit használva az általuk képviselt sajátos belső képek segítségével táródik fel az probléma vagy a probléma megoldását segítő lehetőség, ami az illetőt tovább lendíti a holtponton. A belső képekkel történő munka teszi lehetővé a kliens számára a probléma pontosabb megértését, megfelelő megoldását és eredményeinek, hatásainak integrálását, ezzel pedig egy új lelki egyensúly létrehozását. Így tudjuk elérni, hogy a probléma akadály helyett a személyiség fejlődését, a növekedést, és a kiteljesedést szolgálja a kliens számára.
Mindezen eszközök hatása eredményeként az általam képviselt Spirituális Családállítás azzal a plusszal bír, hogy az állításba beválasztott REPREZENTÁNSOK (segítők) ESETÉBEN IS KORREKT POZITÍV VÁLTOZÁSOKAT eredményez! MINDEN ESETBEN!
Mivel a csoport minden tagja együtt dolgozik a konstellációt kérő személlyel, így a módszer egyaránt nyújt gyógyulást és katartikus élményeket, úgy az állítást kérők, mint a reprezentánsok számára!

A foglalkozáson a családból csak az a személy van jelen, akinek a megoldandó problémájával foglalkozunk! Tehát NEM AZ EGÉSZ CSALÁD VAN JELEN! És ha mégis ismerősökkel együtt érkezik vagy ott a helyszínen találkoznak minden esetben kineziológiai teszteléssel TESZTELEM, hogy jelen lehetnek-e AZ ISMERŐSÖK, ROKONOK egymás állításának ideje alatt. SŐT ÖNÖKNEK is JOGUK van KÉRNI, HOGY A MÁSIK SZEMÉLY ADDIG FÁRADJON KI A TEREMBŐL!

Jelentkezését várja: Farkasné Erzsébet terapeuta Tel: 30/99-64-166
JELENTKEZÉSI LAPOT: farkasn.erzsi@gmail.com email címen lehet kérni.