A félelem legyőzhető a kineziológiával!

Ügyelj szavaidra, mert azok szabják meg tetteid!
Ügyelj tetteidre, mert azok szabják meg szokásaid!
Ügyelj szokásaidra, mert azok szabják meg jellemed
Ügyelj jellemedre, mert az szabja meg sorsodat!
ügyelj céljaidra, mert azok irányítják életed!

Igen, gondolatainknak teremtő ereje van, függetlenül attól, hogy azok pozitívak vagy negatívak!

Ennek megfelelően, ha azok pozitívak akkor is megteremtődnek, és jó dolgok történnek velünk, de ha negatívak, félelemmel telítettek akkor azok is megteremtődnek az életünkben, sőt a traumák idején átélt szorongások, félelmek amelyeket életünk során megéltünk, ott rejtőzködnek tudatalattinkban és megbetegíthetik a lelket, és ha nem szűnnek meg, idővel a testet is. Hogy ez ne történjen meg a traumákat, a félelmeket meg kell szüntetni, fel kell feldolgozni. Ebben van segítségünkre a kineziológia és ebben tud segíteni a módszereket jól ismerő kineziológus is.

Lássuk hogyan, miképpen működik a dolog?

Ugye önnel is előfordult, hogy amikor rossz hírt hallott, hirtelen elgyengült és úgy érezte, mintha minden erő elszállt volna a testéből? Ez egy igen tipikus testi reakció, ha stresszhatás ér minket, vagy megijedünk valamitől. Olyankor izmaink elgyengülnek, remegni kezdünk, alig van erőnk tartani magunkat. Izmaink tökéletes biofeedback-ként működnek,minden jó és rossz, ami életünk során történik velünk, amit mondunk vagy nekünk mondanak, elraktározódik a tudatalattinkban és az összes sejtünkben. Izmainkban ott rejlik életünk története, amely a kineziológia módszereivel bármikor lehívható, kihasználva az agy és az izmok közti kommunikációt.

Problémáink nagy része nem is ott gyökereznek, ahol gondoljuk. A kineziológia módszereivel lehetőség nyílik arra, hogy tudatalattink féltve őrzött emlékei közül előhívjuk probléma valódi okát, és a kineziológiai gyakorlatok pedig segítenek feloldani azokat.

Az agy nem tud együtt élni a fájdalommal, a félelemmel és még több fájdalomtól való félelemmel. Hogy ezt elkerülje, igyekszik elnyomni elfelejteni az élet negatív történéseit. De az agy igazából soha nem felejt, így a kineziológiai izomtesztelés során feltett kérdésekkel, képesek vagyunk a tudatalattival, a sejtmemóriával „beszélgetni”. A testünk soha nem hazudik!
A régi rossz, fájdalmas tapasztalatok emléke -függetlenül attól, hogy nem emlékezünk rá- ott működnek tudatalattinkban, és hat a mostani reakcióinkra, jelenlegi döntéseinkre. A negatív érzelmek hatására olyan blokkok jönnek létre a szervezetben, amelyek megakadályozzák az energiák, a gondolatok szabad áramlását. Amikor a kineziológusként a probléma gyökerét kutatom, minden feltett kérdés valamilyen emléket hív le páciensem agyi adattárából. Ha az emlék rossz, energiahiány lép fel, melynek hatására elgyengülnek izmai. A módszer segítségével lehetővé válik az is, hogy a legmegfelelőbb technikákkal oldjuk fel a múltbeli élményekhez kapcsolódó negatív érzelmeket. A kineziológus feladata az, hogy megtalálja és feloldása az akadályokat, amelyek az energia szabad áramlásának útjában állnak. A cél a test, a lélek és a tudat harmóniájának megteremtése, hogy ezzel akadálytalanul beindulhassanak a szervezet öngyógyító folyamatai..

Ez egy igen hatékony és kíméletes eszköz, amely az embert egységként kezeli, képes eljuttatni az egyént a választás szintjére, de CSELEKVÉS a páciens FELADATA.