Online ill. HIBRID Agykontroll klubjaink leírásai

  1. Ön a Reform régió Egészségnevelő, Oktatási, Kulturális és Sporttánc Közhasznú Egyesület Pszicho-Edukációs Műhelyének honlapját olvassa
    Programjainkat az Ön adományaiból is szervezzük! Így ennek megfelelően az alábbi programot is! Ezért tisztelettel kérjük legyen szíves adója 1%-val támogassa Reform Régió, Egészségnevelő, Oktatási, Kulturális és Sporttánc Közhasznú Egyesületünk munkáját!
    Adószámunk: 1 8 2 4 4 6 6 9 – 1 – 43
    Felajánlását előre is köszönjük!

A JÁRVÁNYÜGYI HELYZETRE VALÓ TEKINTETTEL A FOGLALKOZÁSOKAT ONLINE MÓDON  IS TARTJUK

Kedves Agykontrollos társaim szeretettel várunk benneteket!

POZITÍV EMBEREK online agykontroll klubja minden csütörtök 18.00h

Az ONLINE  foglalkozásokhoz szükséged lesz egy működő Web camerával rendelkező PC-re vagy Laptopra vagy telefonra vagy tabletre mert a foglalkozásokat a Zoom appon keresztül közvetítem.
Ha szeretnél a foglalkozáson részt venni és nem ismered a Zoom applikációt akkor kérlek jelezd és megtanítalak rá díjtalanul. Telefonszámom Farkasné Erzsébet +36 30 99 64166

A klubok programjai segítenek abban, hogy folyamatos motivációt kapjál az agykontroll gyakorlására az életed jobbítására. Ne menjen feledésbe mindaz amit a tanfolyamon tanultál.
Bátorítunk mindenkit, aki elvégezte és, aki tervezi, hogy elvégzi az Agykontroll tanfolyamot, jöjjön el közénk, tapasztalja meg, a pozitív gondolatok és a az ország legidősebb Agykontroll klubjának a 27éves „Wekerlei „ALFA” klubnak, és testvérkéjének a 13 éves belvárosi POZITÍV klubnak családias légkörét.

Klubjainkat azzal a céllal alapítottuk meg, hogy gyakoroljuk az agykontroll tanfolyamon tanultakat, az egészségünk megőrzése, visszaszerzése, problémamegoldó képességünk, személyiségünk, önismeretünk és kommunikációs képességünk fejlesztése, egymás segítése érdekében. Feladatunknak tekintjük, hogy elsősorban saját magunk életében, figyelmet fordítsunk az alábbiakra, és ebben segítsük és támogassuk társainkat is.
a stressz levezetésére,
• a memória fejlesztésére,
• gyorsabb és hatékonyabb tanulásra,
• a jó döntéshozatal megkönnyítésére,
• céljaink elérésére (magunk és szeretteink gyógyulását is beleértve),
• a fájdalom és a vérzés gyors uralására,
• szokásaink (pl. dohányzás, alkoholizálás, túlzott evés, lustaság, rendetlenség) akaraterő és kínlódás nélküli megváltoztatására,
• gyerekeink és felnőtt szeretteink szavak nélküli megsegítésére,
• a misztikusnak hitt, ám valójában természetes és hasznos intuíció avagy megérző képesség rendkívüli fokozására.
PROGRAMUNK: Célirányos közös relaxációkon való részvétel, ezoterikáról, helyes életvitelről, kommunikációról, egészségmegőrzésről, természetes életmódról, természetvédelemről szóló előadások, kirándulások, nyári táborok, szervezése.
A programba bármikor be lehet kapcsolódni!

Foglalkozásaink menete

Klubestjeinket családias beszélgetéssel „megérkező körrel” kezdünk. Ilyenkor van arra alkalom, hogy a klubtagok elmondhatják mi történt velük az elmúlt időszakban. Milyen élményekben, sikerekben volt részük.
Ezután 20-40 perces vezetett meditáció következik, melynek mindig más és más  konkrét célja, programja van.
A szünetben esettanulmányokat végzünk, a felmerülő kérdéseket megbeszéljük, illetve szabadon beszélgetünk ezoterikus témákról.
Majd laboratóriumi szintünkön mentális segítséget küldünk beteg embertársainknak, ezt követően pedig programozzuk, energetizáljuk éppen aktuális kívánságainkat.

Foglalkozásainkat alkalmanként 15-18fő látogatja rendszeresen.
Vannak fiatalok és idősebbek egyaránt.
A férfiak és a nők aránya 50-50%.
Csoportunkról legfőképp azt érdemes tudni, hogy igen nyitott, segítőkész, érdeklődő, toleránsan megértő emberekből áll.

Egyre jobban és egyre nagyobb szeretettel vár egy jó csapat és a két klubvezető
Farkas László és Farkasné Erzsébet +36 30 9964166

Szeretettel vár egy jó csapat és a két klubvezető
Farkas László és Farkasné Erzsébet +36 30 9964166 régió Egészségnevelő, Oktatási, Kulturális és Sporttánc Közhasznú Egyesület Pszicho-Edukációs Műhelyének honlapját olvassa
Programjainkat az Ön adományaiból is szervezzük! Így ennek megfelelően az alábbi programot is! Ezért tisztelettel kérjük legyen szíves adója 1%-val támogassa Reform Régió, Egészségnevelő, Oktatási, Kulturális és Sporttánc Közhasznú Egyesületünk munkáját!
Adószámunk: 1 8 2 4 4 6 6 9 – 1 – 43
Felajánlását előre is köszönjük!
————————————————————————————-
2016.02.16 ÉLETKOR MAGAZIN TV.M1 adásában

Mint meghívott előadóként fogok szerepelni az Agykontrollos nagy találkozón! Baglyas Gyuri Vendégei voltunk a 2015.05.22.-én    

2015.04.

2015.03.

2011.02 Alfa és a Mosoly agykontrollos klubok Farsangi mulatsága