TANTRÜKK tréning 6-12 éveseknek

 Ön a Reform régió Egészségnevelő, Oktatási, Kulturális és Sporttánc Közhasznú Egyesület Pszicho-Edukációs Műhelyének honlapját olvassa
Programjainkat az Ön adományaiból is szervezzük! Így ennek megfelelően az alábbi programot is! Ezért tisztelettel kérjük legyen szíves adója 1%-val támogassa Reform Régió, Egészségnevelő, Oktatási, Kulturális és Sporttánc Közhasznú Egyesületünk munkáját!
Adószámunk: 1 8 2 4 4 6 6 9 – 1 – 43
Felajánlását előre is köszönjük!

JÓ HÍR SZÜLŐKNEK
10 órás TANTRÜKK tréning 6-12 éveseknek
Időpont:
Maximális létszám 10 fő
Ára:25.000Ft /fő
Az összeg tartalmazza- a jegyzetet,- a témával kapcsolatos Cd,- egy kineziológiai oldást (Laterális áthangolást,)- a fél éves internetes konzultációs kapcsolatot.
Jelentkezési lapot a: farkasn.erzsi@gmail.com email címen kérjen.

További információ Farkasné Erzsébet 30/9964166
Ne hagyja, hogy a tanulásra való biztatás tönkre tegye a szülő-gyermek kapcsolatukat!
– KÜZDELMES A TANULÁS?
– CSAK VESZEKEDÉSSEL TUDJA ELÉRNI, HOGY GYERMEKE LEÜLJÖN TANULNI?
– SZORONG, FÉL GYAKRAN BETEG GYERMEKE HA ISKOLÁBA KELL MENNI?
Akkor az alábbi tréning az Ön gyermeke számára alkotódott meg a
10 órás TANTRÜKK fejlesztő foglalkozás amelyet tanulási nehézséggel, magatartási zavarokkal, egészségügyi problémával küzdő 6-12éves gyermekeknek részére állítottam össze.

A program immár 15 éve bizonyítja hatékonyságát. 2010-ig 5éven keresztül a XVIII. kerületi Gulner Gyula általános iskolában az iskola tanulói és szülei élvezhették hatékonyságát, és 2011.-óta újra nyitottá vált a mindenki számára.
A fejlesztés az életkori sajátosságoknak megfelelő, tudatos egymásra épülő tematikával történik. A tréningen azon túl, hogy a gyermekek tanulási készségét, alkalmazkodó készségét, ön és társismeretét fejlesztjük, a program további célja az, hogy segítsük, a szülőket, a családokat egészségesebb életvitelre, életfelfogásra, hozzáállásra és gondolkodásra a stresszek kezelésére is.

A tematika úgy van összeállítva, hogy a foglalkozások egymásra épülve egészítsék ki egymást. A gyermekek életkori és élethelyzetbeli sajátosságait figyelembe vevő, egészségvédő, betegség megelőző mentálhygiénés program célja: hogy a résztvevők tanulási készsége és személyisége fejlődjék, és képesek legyenek a jelen korunknak megfelelő helyes életvitelt kialakítani.

TANTRÜKK tréning vázlata!

– A gyerekek megtanulják azt, az elmefrissítő speciális AGYTORNA mozgássorokat melyekkel könnyedén fejleszteni tanulási készségüket.

– A tréningen megtanított memóriát segítő memo-technikák segítségével, képesekké válnak  emlékezetüket javítani, amely által tanulmányi eredményeik jobbá válnak.

A hatékony tanulást segítő tanulási stratégiák elsajátításával kialakul a tanuláshoz való pozitív hozzáállásuk

– A fel nem dolgozott stresszek oldását, feldolgozását célirányos feszültségoldó relaxációk elsajátításával segítjük, amely által nyugodtabbakká és sikeresebbekké válnak.

– Halogatás megszüntetésére -időgazdálkodási módszerek elsajátítása

– A képzőművészet, a zene, a tánc, az irodalom és mozgás eszközeivel törekszünk az önkifejezés támogatására, az ön- és társismeretre, valamint a szocializációs készség, a személyiség, és a kommunikációs készség fejlesztésére, a helyes értékrend kialakítására, a másság elfogadására.

E tréning anyaga a gyermekeket sikeressé eredményessé teszi, mellyel további célunk az a helyes értékrend kialakítása, az egészséges életvitelre való nevelés, a szenvedélybetegségek megelőzése érdekében.

Tréning helyszíne: Pszicho-Edukációs Műhelye Bp.1053 Kossuth L. u.11.sz.66 kód
Jelentkezési lapot a: farkasn.erzsi@gmail.com email címen kérjen.
További információ Farkasné Erzsébet 30/9964166
Szervező: Reform Régió Egészségnevelő, Oktatási Kulturális és Sporttánc Közhasznú Egyesület