Online Wekerlei ALFA Agykontrollos klub

Ön a Reform régió Egészségnevelő, Oktatási, Kulturális és Sporttánc Közhasznú Egyesület Pszicho-Edukációs Műhelyének honlapját olvassa
Programjainkat az Ön adományaiból is szervezzük! Így ennek megfelelően az alábbi programot is! Ezért tisztelettel kérjük legyen szíves adója 1%-val támogassa Reform Régió, Egészségnevelő, Oktatási, Kulturális és Sporttánc Közhasznú Egyesületünk munkáját!
Adószámunk: 1 8 2 4 4 6 6 9 – 1 – 43
Felajánlását előre is köszönjük!

Tisztelt Érdeklődő!
Kérem engedje meg, hogy bemutassam az ország legidősebb Agykontrollos klubját,
a Online WEKERLEI „ALFA” AGYKONTROLLOS KLUBUNKAT.
Klub foglalkozások: Minden hétfőn 19h-21h
Helyszín. Zoom appon keresztül a saját nappalid  A belépő linkért találj meg a farkasn.erzsi@gmail.com vagy a Facebook privát üzenetben  https://www.facebook.com/farkasne.erzsebet/ vagy a +36309964166 számon

 

Mottónk: „Egy gyertya, semmit nem veszít a fényéből, ha meggyújt egy másikat!”
A klub Alapító oklevele 1991. augusztus 31. íródott alá.
Az első foglalkozás 8 résztvevővel 1991. október 7.-én volt, a Wekerlei Gyermekházban, amely ma is otthont ad nekünk.
Egyébként a Wekerlei Gyermekház több mint 26 éve működik, – amit 2010-ben újítottak fel.
Ez a nem túl nagy, rendkívül barátságos és családias intézmény, Kispesten a kertvárosi jellegű Wekerle-telepen van, könnyen megközelíthető helyen.

Agykontrollal és mentálhygiénés egészségfejelesztő és egészségmegőrző, életvitelt segítő „ALFA” agykontroll klubunkat 26 éve működtetjük itt.
Ez idő alatt több mint 1000 meditációs foglalkozást vezettünk.
Közel 3500 klubtagunk van.
A megnyugtató, családias légkörben megközelítőleg 6000 órát töltöttünk klubesteken, kirándulásokon, nyári táborokon.
550-nél is több meditációt írtunk.
Több 10.000 beteg embertársunknak küldtünk mentális segítséget.
Évente táborokat szervezünk a tagjaink és családtagjaik részére.

Klubvezetőkként, már annak idején is fontosnak éreztük, hogy résztvevőink az agykontroll tanfolyamon tanult technikák gyakorlásával és fejlesztésével önmagukat, magukévá tegyék a módszer mentalitását, és azon elvek szerint igyekezzenek alakítani az életüket.

Mindezeken túl lépjenek előbbre önismeretükben és társismeretükben. ma már tisztán látjuk, hogy e célokat sikerült elérnünk.
Örömmel nyugtázzuk, hogy tagjaink személyes és munkahelyi kapcsolatai harmonikusabbakká válnak.
Az agykontroll használata hozzásegíti Őket ahhoz, hogy képesek legyenek más szemmel látni, más szemszögből megtapasztalni az életviszonyok folyamatos változását.
Érzékeljék, hogy meg van arra a képességük és tehetségük hogy ebbe a folyamatba pozitívan avatkozzanak be, és így a folyamatban pozitív változásokat hozzanak létre.
Ugyanakkor a klubban történő munkának köszönhető, hogy résztvevőinkben oldódott, sok esetben meg is szűnt a kiszolgáltatottság, a tehetetlenség érzése.
Ez is hozzá segíti tagjainkat ahhoz, hogy képesek az Élet az áramlataiban benne maradni ahhoz pozitívan alkalmazkodni és abba pozitívan beavatkozni, ami által életük békésebbé, boldogabbá és sikeresebbé válik.
Velünk együtt Ők már megvalósították az a célkitűzésünket, amit annak idején kitűztünk magunk elé, mégpedig azt hogy legyen „Minden embernek előjoga, de egyben kötelessége is, hogy fejlődjék, és megvalósítsa önmaga legjobb változatát, aminek az eredménye a sikeresség érzése.”

Klubestjeinken 12 társunk talált életre szóló társat és élnek boldog házasságban.
Nagy örömmel tölt el bennünket az, hogy 10 Agykontrollos babánk él boldog megelégedett életet. A legfiatalabb Kata, aki mostmár 3 éves.
A klub tagsága folyamatosan változik és bővül. Az újonnan csatlakozó társaink kezdeti izgalmait oldja a családias légkör,
ahol könnyedén kialakul még az új résztvevőkben is az egymás iránti érdeklődés és nyitottság, az egymás meghallgatásának és segítésének képessége.
A klub tagsága sok esetben felvállal egy olyasfajta mentálhygiénés tevékenységet, amely a nehéz élethelyzetben lévő pl. válás, gyász, stb.,
vagy pl. munkanélküliség, stb. miatt, nehéz helyzetbe, szociálisan kissé társadalom perifériájára szorult, de önmagáért mégis aktívan tenni kívánó társait, segíti és támogatja.
Ennek köszönhetően több nehéz sorsú embernek tudtunk hathatós segítséget nyújtani, életminőségének javításában és szenvedélybetegségének megszüntetésében

Egyre nagyobb szeretettel várjuk Önt Minden hétfőn 19h-21h-ig az Online Interaktív agykontrollos klubunkban.
Klub honlapja: www.kineziologia1.hu/agykontroll/

Megköszönve a bemutatkozási lehetőséget kíván sok szép napot
Farkasné Erzsébet és Farkas László
+36 30/99-64-166
email: farkasn.erzsi@gmail.com

Ön a Reform régió Egészségnevelő, Oktatási, Kulturális és Sporttánc Közhasznú Egyesület Pszicho-Edukációs Műhelyének honlapját olvassa
Programjainkat az Ön adományaiból is szervezzük! Így ennek megfelelően a fenti programot is! Ezért tisztelettel kérjük legyen szíves adója 1%-val támogassa Reform Régió, Egészségnevelő, Oktatási, Kulturális és Sporttánc Közhasznú Egyesületünk munkáját!
Adószámunk: 1 8 2 4 4 6 6 9 – 1 – 43
Felajánlását előre is köszönjük!