Zumba Gold LEÍRÁSA HATÁSA,

 1. Ön a Reform régió Egészségnevelő, Oktatási, Kulturális és Sporttánc Közhasznú Egyesület Pszicho-Edukációs Műhelyének honlapját olvassa
  Programjainkat az Ön adományaiból is szervezzük! Így ennek megfelelően az alábbi programot is! Ezért tisztelettel kérjük legyen szíves adója 1%-val támogassa Reform Régió, Egészségnevelő, Oktatási, Kulturális és Sporttánc Közhasznú Egyesületünk munkáját!
  Adószámunk: 1 8 2 4 4 6 6 9 – 1 – 43
  Felajánlását előre is köszönjük

A pandémiás helyzetre való tekintettel az órákat nem csak személyesen, hanem online módon a Zoom appon IS közvetítjük. Az applikáció használatát ELŐRE EGYEZTETETT IDŐPONTBAN díjtalanul megtanítjuk.

BÁTRAN JELENTKEZZ MERT AZ ÉLET GYORSAN MÚLIK
Szeretettel vár egy jó csapat és Farkasné Erzsébet +36 30 99 64166
Hazánk legidősebb Zumba instruktora Sinkó Tamás díjas oktató
Email. farkasn.erzsi@gmail.com

Mi a Zumba Gold®️?

ZUMBA GOLD® program a Zumba fitness®️ speciális ága, amit azok számára állítottak össze, akik valamilyen okból kifolyólag nem tudják vagy nem akarják az erős aktív megterheléssel járó SPORTOKAT végezni. Tehát a Zumba Gold®️ egy olyan SPORT ami minden testrészt átmozgat, ugyanakkor vidám hangulatával magával ragadja a sportolókat. Forró latin ritmusokra, latin-amerikai táncok egyszerű, koreográfiái,lépéskombinációi könnyen utánozhatóak. Vérpezsdítő ritmusaival az elfogadó, kritika mentes légkörével igazi caribi pozitív hangulatot teremtő egészséget szolgáló mozgásprogram. Egyértelműen figyelembe veszi a résztvevők erőnléti, és egészségügyi adottságait, az adott korosztályra jellemző anatómiai, élettani és pszichológiai szükségleteit,

A Zumba Gold®️a Zumba fitness®️ különbözik

 • a lépéskombináció egyszerűségében, azonnali követhetőségében,
 • a lépéskombinációk váltakozásában, ismétlés számában<
 • a zeneszámok ritmikájában, dallamvilágában
 • az órán belüli energetikai „hullámzásban” Zumba-Gold® fantasztikus hangulatú latin amerikai zenékre, latin amerikai táncok egyszerű alaplépéseiből összeállított könnyen követhető koreográfiák táncolásából áll.
  A program úgy van összeállítva, hogy az figyelembe veszi az adott korcsoport testi lelki adottságait, a részt vevők jellemző anatómiai, élettani és pszichológiai szükségleteit.
  A Zumba-Gold® arra hivatott, hogy könnyen utánozható frissítő mozdulataival, egészség megőrizhetővé VISSZASZEREZHETŐVÉ váljon, ugyanakkor fittséget, életkedvet, vidámságot hozzon a résztvevők számára. Mindezek mellett a cél, hogy az életkori és egészségügyi adottságoknak megfelelő kiváló állóképességet érjünk el!.
  A ZUMBÁZÁSHOZ SEMMIFÉLE ELŐZETES TÁNCOS SPORTOS VAGY MOZGÁSOS ELŐKÉPZETTSÉGRE NINCS SZÜKSÉG!
 • RENDSZERES (HETI 2 ALKALMAS) Zumba Gold hatása
  A Zumba-Gold® valóságos „boldogsághormonokat” endorphin hormonokat szabadít fel, amelytől a mindennapi életben vidámabbak, kiegyensúlyozottabbak leszünk. Ez egy olyan mozgásforma, ami FÜGGETLENÜL ATTÓL, HOGY HÁNY ÉVES VAGY, csodákra képes, egyszerre kikapcsol és energetizál.
 • Erősíti a szívet, a keringést, az immunrendszert
 • oldja a stresszt,
 • kalóriákat éget,
 • elegáns testtartást ad,
 • karcsúsítja a derekat, a lábat,
 • megdolgoztatja izmokat, és mindezt észrevétlenül teszi.
 • KARBAN TARJA A JÓ MEMÓRIÁT
 • visszaszerezhető a gyors reagálókészség, a spontaneitás, a friss problémamegoldó képesség (Ha RENDSZERESEN JÁRSZ ZUMBA GOLDRA  az biztos hogy az alábbi vicc nem rólad  fog szólni.

„A nyugdíjas otthon lakói között versenyt hirdettek ki tudja a legtöbb éti csigát összegyűjteni. A verseny végeredményének hirdetésekor látják, Pista bácsinak csak egy csigája van,
kérdezik tőle „Mi történt Pista bácsi, hogy csak egyet hozott.”
Válaszolja az öreg úr  „hát mert amikor nyúltam feléjük mindegyik huss elszaladt”
Na ha zumbázni jössz hozzám ez veled nem fog megtörténni, mert friss és fitt maradsz.

 • Nem csak a jókedvet,fájdalomcsillapítást előidéző endorphin hormon termelődést de a zsírégetést is beindítja. Nem szükséges hozzá a tehetség, tánctudás, az óra alatt levezetjük a heti feszültséget, kizárjuk a külvilágot, felszabadultan táncolunk anélkül, hogy bárkinek is meg akarnánk felelni.
  Arra hivatott, hogy könnyen utánozható frissítő mozdulataival, egészség megőrizhetővé váljon, ugyanakkor fittséget, életkedvet, vidámságot hozzon a résztvevők számára. A ritmus, melyet lelked mélyén érzel, segít, hogy felszabadultnak és szexinek  érezd magad!
 1. GOLD TONING® program egy AZ AKTÍV IDŐSEBB KOROSZTÁLY SZÁMÁRA ÖSSZEÁLLÍTOTT könnyen követhető, a felső testet, karokat, hátizmokat erősítő, kondícióban tartó tánc-fitness program, amit két darab kis súlyú (45dkg/db.)  Zumba stickkel  ( vagy stick hiányában vízzel töltött fél literes műanyag palackkal) végzünk.

Ezt a metódust azoknak az aktív idősebb embereknek ajánlom akik szeretnék integrálni a Zumba Gold táncos mozdulatait, az erősítő edzés előnyeivel, így lélegzetelállító módon fogja élvezni fogja a Zumba Gold Toning® Fantasztikus Élénkítő hatását. Ezzel a dinamikus könnyű súlyzós edzéssel, a résztvevők segíthet megakadályozni korfüggő csontsűrűség vesztést, növeli az izomerőt, csökkenti a testzsírt viszont fantasztikusan növeli a mobilitást, az állóképességet,  javítja a testtartás, és a koordinációt.

3. SZÉKES  ZUMBA GOLD®️ a  Zumba Gold®️tartalmaz egy Gold Toning®️,egy különleges Székes Zumba Gold® „SZÉKEDZÉSI” programot a műtét utáni lábadozóknak, egy a súlyosan mozgáskorlátozottaknak összeállított Kerekesszékes Zumba Gold® programot

A Székes Zumba Gold® a Zumba-Gold® azon speciális ága, amelyet a rehabilitáció alatt lévőknek, illetve olyan mozgásukban korlátozottak számára állítottak össze, akik tudják a lábaikat mozgatni. E speciális Székes Zumba Gold® órán a résztvevők a lábaikat tehermentesítve,széken ülve, illetve a széket támasztéknak használva táncolják a koreográfiákat Az órát kifejezetten terápiás szemlélettel tartom!
Szeretettel ajánlom ezt a metódust azoknak, akik szerzett betegségből adódó mozgás nehézséggel, boka, térd, csípő, deréktáji fájdalmakkal küzdenek, vagy születési rendellenességből adódó mozgáskorlátozottsággal küzdenek. pl. Lettle kór, csípőficam, egyensúly zavar.

Javasolt testi-lelki öltözék!
– Széles mosoly,
– ítélet, kritika és önkritika mentes hozzáállás
– Könnyű laza póló, hosszúnadrág, sportcipő
– flakon VÍZ
Szeretettel és FELTÉTEL NÉLKÜLI ELFOGADÁSSAL és egy fajta terápiás szemlélettel VÁROM azokat a könnyed, vidám, mozgásra idősebb korú aktív korosztályba tartozókat.
– és azokat, akik valamilyen okból kifolyólag a Fittness zumbát nem tudják, vagy nem akarják csinálni, pl. túlsúlyosakat, kismamákat

Szeretettel vár egy jó csapat és
Farkasné Erzsébet +36 30 99 64166
Email. farkasn.erzsi@gmail.com

????????