Kapcsolatteremtő gyógyításon részt vettek visszajelzései

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Tisztelt Érdeklődő!

Engedje meg, hogy a HITELESSÉG kedvéért a saját példámat írjam le.

2010 június 4-5.-én lehettem részese annak a csodának, hogy Dr. Eric Pearl Kapcsolatteremtő Gyógyítás tanfolyamán részt vehettem. Térd műtét előtt álltam, és nagyon nem akartam a műtétet, de nagyon fájdalmas volt minden lépés.  Ráadásul 105 kg voltam. Amit lehetett minden gyógyszert bevetettem és lelkiismeretesen végig csináltam minden ajánlott terápiát, de a pozitív változás váratott magára.

Mint kineziológus természetes, hogy a fenti témákra Kineziológiai oldásokat végeztünk, amelynek az egyik megerősítő gyakorlata az volt, hogy menjek el  Dr. Eric Pearl Kapcsolatteremtő Gyógyítás tanfolyamára. Így kerültem a tanfolyamra, ahol a legnagyobb meglepetésemre az egyetlen voltam, akit Eric egy demonstrációhoz kihívott.

MIÉRT ÍROM EZT LE? Mert a demonstrációs kezelésnek olyan döbbenetes hatása volt, amiről legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna!

— Először is a legfontosabb az, hogy a műtét ELMARADT, mert mire visszakerültem az orvoshoz a fájdalmaim 50%-a megszűnt! A röntgen pedig erőteljes javulást mutatott.

— Világ életemben szerettem a táncot csak megtagadtam magamtól, de  2010 augusztusában valami csoda folytán összeszedtem a bátorságom és engedtem a lányom csábításának és megismerkedtem a Zumbával. A rendszeres heti 1x mozgás eredménye az lett, hogy a fájdalmaim tovább csökkentek, sőt a súlyom is normalizálódni kezdett.  — Így 2010. novemberében – ekkor már csak 95 kg.voltam,- elmentem egy Zumba basic oktatói tanfolyamra, amit ugyan még fájdalom csillapítóval, de végig csináltam.

— A hetek során viszont ROHAMOSAN JAVULT A LÁBAM ÁLLAPOTA oly mértékben, hogy  2011.01.15-én Prágában a Gold zumba képzésen, már semmiféle fájdalom csillapítóra nem volt szűkségem!! Mindezen felbátorodva

— 2011.02.02.-án elindult az első önálló Gold-zumba csoportom, melyet azóta további 5 követett. Ma 35kg-val vagyok könnyebb, négy helyszínen, heti 6 órát tanítom a Gold-zumbát, és heti két alkalommal a Szakrális Körtánc táncterápiás módszert FÁJDALOM MENTESEN!.

Ezek a pozitív változások egy év alatt következtek be és ma is tartanak! Ezek a pozitív változások győztek meg engem a KAPCSOLATTEREMTŐ GYÓGYÍTÁS AZONNALI HATÉKONYSÁGÁRÓL!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥