Spirituális Családfelállításon résztvettek visszajelzései

2015
… mintha eddig hegyet cipeltem volna, most az állítás után hatalmas megkönnyebbülést érzek…annyira boldog vagyok! köszönöm
…mikor a reprezentáns nehéz légzésre panaszkodik az állítást kérő döbbenten jelzi…Úr Isten valóban ..sokat fuldoklott…de honnan tudja ezt, hiszen én ezt nem is mondtam…hihetetlen
2015
Kedves Erzsike !
Először is köszönöm a vasárnapi családállítást. MEGDÖBBENTŐ VOLT! Az életben nem gondoltam volna, hogy vadidegen emberek egymás előtt ilyen mértékben megnyíljanak. Utána kimentem az édesanyámhoz, majd hazamentem és közel két órát beszélgettünk a feleségemmel. Beszélgettünk, majd bőgtünk, aztán vitatkoztunk és újra bőgtünk.
És most jön a lényeg! Az állapotom változott, reggel nyugodtan ébredtem és jó hangulatban, majd beindult finom lágy, de az egész testemre ható vibrálás. Én a gyógyulás egyik fázisának tudom be és bízom a jövőben.Köszönöm Kálmán
2015. Kedves Erzsi!
Nagyon jól éreztem magam a mai spirituális családállításon, rendkívül tanulságos volt. Megadta azt az élményt, amire már nagyon régóta vágytam, nevezetesen, hogy kerek, egész legyen a családunk, hogy együtt legyünk. Még egyszer köszönöm szépen a lehetőséget.
Amikor szóba került, megérintett a meseterápiás családállítás gondolata. Ilyenen eddig még nem voltam. Úgy érzem, ott a helyem, ezért jelentkezem a 24-ei meseterápiás családállításra állítónak.
Gondolkodtam, hogy vajon nekem melyik mesével van dolgom? Nagyon gyorsan eszembe jutott, hogy nekem már többen is mondták, hogy az életem Tündérszép Ilona történetével analóg. Van, aki éppen ezért következetesen Tündér Ilonának vagy Szép Ilonának szólít. Most igazán kíváncsi lettem, hogy hogyan is van esetemben ez az analógia.
Kicsi lányként arról ábrándoztam, hogy egyszer eljön értem a királyfi, megment, elvisz magával, feleségül vesz és boldogan élünk, amíg meg nem halunk. Akkor igyekeztem ezt az ábrándot kiverni a fejemből, mondván, hogy ez csak mese, a valóságban úgysem történhet meg, most pedig láss csudát, éppen ezen lehet dolgozni. Ez fantasztikus! Szeretettel ölellek: Tündér Ilona
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

2014 Kedves Erzsi!

Először is szeretném megköszönni a szeptember végi családállítást amin részt vehettem nálad. Jó párszor voltam már állításon, de a tiéd nagyon megragadott és a hatása hamar megmutatkozott!
Köszönöm Kriszta

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

2014..Kedves Érdeklődő!
Életem egy apró részletét szeretném megosztani Veled. Egyedül létem okát kerestem.
Egyedül lét azt jelentette számomra ez idáig, hogy nem tudtam beengedni a szeretett férfit az életembe .
Képes voltam akár moziba is elmenni egyedül ……
Vagy munkámban sem tudtam elfogadni a segítséget jelszóval majd én egyedül megcsinálom…
Így a családállítást választottam segítő módszerként.
Kiderült , hogy az egyedül létem onnan gyökerezik, hogy gyerekkoromban
nem vettem észre ,nem éreztem ,hogy az Apukám mennyire szeret így ezt a „mintát” hoztam magammal.Ebből adódott, hogy soha nem vettem észre,
hogy a Férfi szeret vagy ha észbe kaptam már késő volt, mert revans alakult ki közöttünk vagyis addigra már Ő nem akarta a kapcsolatot.
Ez a revans helyzet ráadásul a családomban Anyukám Apukám és köztem is feszült.
Szüleim kapcsolatáról csak annyit ,hogy sokáig csak egymás mellet éltek és nem együtt.
A változás nagyon dominánsan megmutatkozott a szüleim kapcsolatában is .
Apukám végre értékeli Anyukámat sőt mondhatom, hogy szerelmes belé 40 év házasság után olyanok mint a tinik.Új kutyusuk van ,berakják a
kutyát a kocsiba és hármasba mennek csavarogni.Mindezek mellet a hármunk kapcsolata is javult régen mindig inkább az Anyuval osztottam
meg a gondolataimat. Ma már „konferencia beszélgetéseket tarunk” kihangosított telefonnal hívnak így tudunk beszélgetni mind a
hárman. Bensőségesebb lett a kapcsolatunk és ez jó 🙂
A munkámban eltudom fogadni a segítséget sőt még kérni is tudom.
Betudom engedni a Férfit az életembe és még az együtt élésre is jó
szívvel gondolok,szeretem megosztani magam másokkal, megmutatni ki vagyok és nem elbújni az egyedül létbe.
Köszönöm, hogy megoszthattam Veled ezt a történetet.
Ajánlom Neked ezt a módszert, hogy boldogabban és szabadabban tudd élni
a napjaidat és tudd, hogy ezzel a családodnak is segítesz.Mindenki
jobban lesz aki érintett az ügyben ,lásd a szüleim helyzetét.
Sok sikert az önismeret útján ! Üdv Cili

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

2014. Kedves Barátaim!

Egy hónappal ez előtt voltam családállításon amikor is a férfiakkal való kapcsolatomon volt a téma. A szüleim kapcsolata is nagyon „érdekes” volt. Azt hittem talán azt másolom. Az állításon kiderült hogy ez azért nem teljesen így volt, mert az állításon az apukám első házasságának „terhét” cipeltem és tettem le.

Mi az eredmény? Sokkal felszabadultabban és harmonikusabban fogadom a férfiak közeledését. Már nincs az a bizalmatlanság.

Jaj és szüleim olyanok mint két tinédzser. Olyan szerelmesek egymásba, hogy megható látni ahogy kézenfogva sétálgatnak és simogatják egymást.

Még egyszer köszönöm mindenkinek. K.Anna

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

2014. Kedves Mindenki!

Úgy gondolom feladatom megosztani azokat a tapasztalataimat amiket a Családállításon és azóta történtek velem. Nem először volt részem „állítást kérőként” de mindig van újabb és újabb felismerés, ami lehet, hogy már megjelent a gondolataim között, mégsem sikerült tudatosítani.

A legfontosabb változások, változtatások a következők az állításaim óta:

– volt egy-két olyan ember az életemben, akivel a legrövidebb találkozás is hatalmas indulatokat, dühöt és gyűlöletet ébresztett fel bennem. Az egyik ilyen személy pedig az édesanyám volt, akivel évek óta nem igazán tartjuk a kapcsolatot. Ma pedig megszületett bennem az igény arra, hogy leüljek vele egy kávé mellett, és csak beszélgessünk egymással. Amikor el tudtam engedni a haragomat, és a keserűségemet hatalmas kövek gördültek le a mellkasomról, és könnyebben vettem utána még a levegőt is.

– a családomban rendszeresen kisebb-nagyobb veszekedéseknél azt hittem, hogy én látom a legtisztábban a helyzeteket, és én nem vagyok semminek az oka. Pedig ez nem így van, oka, hibása ugyan nem vagyok, de az egy fontos felismerés, amikor egy helyzetben rájövünk arra, hogy személy szerint ÉN/MI mikor mit generálok.

– Egyik alkalommal lehetőségem volt a testvéremmel elmenni állítást kérni. Az ő állításánál is jelen lehettem, ami azért volt nagyon fontos, hogy amilyen problémával ő ment (első szülött, de mégsem érzi magát elsőnek sok helyzetben) az nekem is sokat segített, hogy hogyan viselkedem vele, mennyire veszem számba, hogy ő a nagy én pedig a kicsi.

Ugyanis én a húga vagyok, de sokszor nem éreztem ezt. Sőt sokszor inkább gondoltam magam az „elsőnek”, átvettem az ő „szerepét”, ő pedig egy családból távozóét. Most pedig nagyon határozottan érzékelem, hogy ő az első szülött gyermek, én pedig a második, amit azért is jó tisztázni (szülő-gyerek, gyerek-gyerek kapcsolatokban is), mert az egymás közötti tisztelet ennek hiányában, a mi családunkban nagyon nagyot sérült korábban.

– a nőiségem, leendő anyaságom „tisztítása” óta szebbnek, inkább nőnek érzem magam, amihez olyan biztonság érzése is tartozik, vele párhuzamosan.

Óriási én nagyon hálás vagyok a reprezentánsoknak és mindenkinek és Erzsinek hogy mindezt megélhettem Köszönöm. F. Gitta

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

2014.Szia Erzsike!
Azért írok, mert szeretném megosztani mindazt, ami jelenleg zajlik bennem. Az édesanyámmal való kapcsolatomon dolgoztunk.Azóta találkoztam anyukámmal is. Nem éreztem a dühöt, ami addig minden találkozásnál dolgozott bennem, de még gyomor görcsöt sem. Szeretettel nyitottam felé úgy érzem, még ha rövid ideig is de beszélgettünk, nem pedig a fájdalmamat dörgöltem az orra alá. Jó volt vele találkozni.
Nagyon köszönöm és mindenkinek ajánlom ezt a módszert. Ibolya

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

2014.Az édesapámmal való nehéz kapcsolat volt a témám.

Az állítás óta nem volt bennem düh, amit a szüleim felé érzek. Volt egy nagyon érzékeny pontom, amikor apukámat nagyon megöleltem, ő pedig tágra nyílt szemekkel pislogott. Akkor jutott eszembe, amit ott mondtak a „szüleim”, hogy nem érzik, hogy szeretem őket. Én is ezt hiányoltam tőlük, de én is ugyan így cselekedtem. Nagyon sokat kaptam, és tanultam tőletek. Olyan felismerések dolgoznak bennem amit jó esetben eddig is sejtettem, de nem tudtam a magamévá tenni.
Köszönöm szépen és további sok sikert kíván!
Móni

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

2013. Azt szeretném megosztani mi változott meg az életemben egy családállítás után és milyen felismerésekre jutottam.

A témám amit magammal vittem ” a hármas helyzetek az életemben ” !
Miért vozok olyan férfiakat az életembe akik kapcsolatban vannak…..vagy
Mi az oka annak hogy mindig van egy oda nem illő személy a képben….
Ha párkapcsolatban vagyok látszólag működik, de közben üres, mert lezáratlan a múlt..

Kérdésem az volt vajon mit hordozok magamban, miért van ez így? Mit tehetek érte?

Más módszerekkel is dolgozom lelkemen, de úgy éreztem erre a családállítás módszerével tudom megkapni a választ és egyben oldani ezt az ügyet.
Kiderült, hogy nem a saját életemet éltem ez idáig hanem Édesapám első feleségének energetikája volt részem ,így az ő személyiségének egy jó része blokkolta az életemet.
Ő nem az ideális feleségek közé tartozott nem ragozom ,bocsánat le kell hogy írjam ö egy „k…va” volt.
Én ezt a „szerepet” hordoztam rejtve magamban.
Kurvák mindig cak a harmadik helyre kerülnek a kapcsolatokban .
Ezért legtöbbször kihasználva ,nem meg becsültnek, szerethetetlennek éreztem magam és persze önbizalom hiányában sokáig azt hittem, hogy nekem csak ez jár. Míg nem felébredtem és kezembe vettem az életem irányítását, mert én ennél többre vágyok igaz szerelemre és egy igaz társra és képes vagyok ezért bármit megtenni.

Mi változott az állítás óta:
Mivel első feleség szerepétől megszabadultam tudok önmagam lenni és a saját életemet élni .Új helyre költöztem új életet kezdtem és tudom szeretni önmagam és az életem. Boldog vagyok:)
Helyre állt a családszerkezet Édesanyám tényleg” tud feleség lenni Apukám jobban szereti mint bármikor és én lehetek a gyerekük és nem gy zavaró tényező.
A férfiak másként viszonyulnak hozzám tisztelnek , megbecsülnek és a tenyerükön hordoznak.Azért írok többesszámban a férfiakról, mert az élet minden területén így van.
Új élethelyzeteket ,megtapasztalásokat vonzok be az életemben amikben megújulhatok.
Amit még fontosnak tartok elmondani, hogy reprezentánsként veszel részt az állításokban azok is sokat segítenek a blokkok oldásaiban.Egy ilyen alkalom után vissza kaptam a hitemet ,az erőmet amivel megtudom valósítani az új életemet és van célom tudom mi az irány merre tartok és mindebben a körülmények segítenek:)
Ajánlom mindenkinek ezt a módszert aki közelebb szeretne jutni önmagához ,válaszokat szeretne a problémáira és ezért hajlandó is tenni.Nincs mit vesztened megtapasztalod és eltudod dönteni mennyit kaptál belőle.

Jó „utazást kívánok önmagadhoz” Üdv Cili

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

2013.. Budapest
Kedves Erzsébet!

Nem tudom, és nem is akarom magamban tartani azt az örömet, és boldogságot, amit érzek, amióta eljöttem Öntől.
A hétvégi családállítás messze felülmúlta minden elképzelésemet. Nyugodt lettem, kiegyensúlyozott, és türelmes mindenkivel szemben. Mintha kristálytisztán látnék, minden zavaró körülményt kiküszöbölve, csak a szeretet van bennem.
Új erőre kaptam, és megint látom a napot, amit hosszú idő óta eltakartak előlem a felhők. Úgy érzem van miért élnem, és a múlt minden árnya eltűnt, nagyfokú szabadságot élek át, és tele vagyok tervekkel, célokkal.
Mintha most születtem volna meg. Persze ez így is van, hiszen újjászületésről beszélhetek, melyet az Ön szakértelmének köszönhetek, és a lehetőségnek, amit kaptam.

Mindenképpen fel fogom még keresni Önt egy későbbi időpontban kineziológiai kezelésre is. Munkájához addig is további sok sikert kívánok!
szeretettel: G.B.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

2013.Kedves Erzsi!
Idáig hallgattam a családállítás óta bekövetkezett változásokról, most viszont muszáj megnyílnom. A magánéletem rendezéséről van szó, fontos, nagyon fontos nekem.Gyerekemmel a kapcsolat alakul, jó irányban halad.Ami miatt most írok, az egy férfi, aki már két éve többé- kevésbé jelen van az életemben. És aki a családállítást követően újra felbukkant, hitem szerint nem véletlenül. Akibe szerelmes voltam és vagyok, akit sohasem tudtam elengedni. Gábornak hívják, nem véletlen volt, hogy a Gábor napról kérdeztél csütörtökön. Gábor napon jöttünk újra össze most. A helyzetet meg kell oldani, hogy mindenkinek a legjobb legyen. A kapcsolatunkon végighúzódott az, hogy ő mindenki mással szemben férfi tudott lenni, csak velem nem. Ez az első pillanattól kezdve így volt, mindezek ellenére valami mindenek feletti összetartozás van közöttünk, ami ésszel nem magyarázható meg. Elhatároztam, küzdök érte.

Az állítás óta

Két relaxációs képem van róla, az egyik több évszázaddal ezelőtti, egy nyitott tűzhelynél állunk, ő meglett férfi, én egy szőke hosszú hajú kislány, aki csodálattal néz fel rá, érzi a szeretetet és az erőt,ami belőle árad. A másik kép az, amikor kora tavasszal, hóolvadáskor a Duna legfelső szakaszán, egy csónakban siklunk le, ő evez, én szemben ülök vele, ahogy lejjebb érünk, ott van velünk a kislányunk is, aki szőke hajú és kék szemű. Szerelemben és harmóniában, gyorsan haladunk. Ezeket a képeket nem tudom elfelejteni, mélyen bennem vannak. És csodák csodája szinte hihetetlen de minden úgy alakul ahogy láttam. Nagyon harmónikus boldog a kapcsolatunk és végre már velem szemben is képes férfi lenni. Házasságot tervezgetjük és ,lehet, hogy már jön a baba is. Köszönönk mindent mindenkinek! Mária

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

2013. Tapasztalataim a családállításról

3 éve éltem át első családállítási élményemet, ahol már akkor is „rácsodálkoztam” az állítás utáni tapasztalatokra.

20103 április 26-án szintén nagy csoda történt velem. 4 napja lesz , hogy két éve felköltöztem Budapestre, és okot igazából nem tudtam mondani, mert soha nem szerettem idejönni, de mégis a sorsom idehozott.Nem találtam a helyem a világban, de igazából még itt sem éreztem magam itthon.

A testvérem problémáját „hoztam”magammal.Mire az állításra került sor számomra is világossá vált, hogy igazából a saját élményem az, amivel dolgoznom kell, hiszen azért akartam segíteni a testvéremen, mert a veszteség érzésétől akartam őt megóvni.Kérdésként merült fel bennem-mi közöm ehhez nekem,- de rájöttem, hogy nagyon is van, ha csak a saját életemet tekintem.A családállításkor fény derült arra, hogy igazából az édesanyám engem hordott a szíve alatt, akkor veszítette az édesapját, és én így nem is ismerhettem őt-tehát magzati életemből hoztam a veszteségérzést magammal.3. gyermekként jöttem a világra-és különben egész életemben éreztem azt, hogy vesztes vagyok.Bár ez nem egy erős érzés volt bennem sokat vívódtam életemben mert mindig harcoltam, és a családban különben én voltam a „fekete bárány”ha azt nézzük én érettségiztem, majd végeztem főiskolát.Nem mentem korán férjhez, mint a többi testvérem, továbbtanultam stb.Az állítás után néhány nappal egy különös érzés lett úrrá rajtam-„itthon vagyok”, – ezt itt Budapesten még soha nem éreztem. Azóta nyugodt vagyok kiegyensúlyozott, és megtaláltam Önmagam-ezt nem tudom másként fogalmazni.M.Brigitta

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

2013. Tapasztalatok a családállításról

Az egyik legutóbbi családállításon azon dolgoztunk, hogy gyengédebb tudjak lenni. Ezután nem sokkal enyhe, ám makacs betegség lett úrrá rajtam, de tudtam, hogy a betegség – paradox módon – a lelki gyógyulás jele. Amikor tanulok az életben kevésbé keményen védekezni, akkor az immunrendszerem is éppen ezt tanulja… Azért a másik ember nem okvetlenül „bacilus”! Aztán a következő családállításnál én-em mellett magát a betegséggel „beszélő” testet, a pozitív változást is megszemélyesítettük, és annyira jó volt tapasztalni, hogy e három lélekrész egymásra talál! Azóta több türelmem van, és megfigyeltem, hogy nap mint nap milyen sokszor sikerül pozitívan kapcsolatba lépnem az emberekkel, még azzal is, akivel egyébként nehezemre szokott esni. Sőt feltűnt, hogy a saját belső hangommal is jobb lett a kapcsolatom, vagyis fejlődött a külső-belső kommunikációm!

A „Lélek Tánca” pedig valami egészen fantasztikus. Amikor még azt sem tudja a szereplő, hogy kit személyesít meg, és így semmiképpen nem tudja „eljátszani” amit feltételez, és mégis pontosan feláll a kép, az valami hihetetlen. Úgy tud személytelen maradni a folyamat, hogy közben mégis végtelenül személyes.

A folyamat nagyon is hat azokra is, akik „csak” megfigyelők! Észrevettem, hogy ha valamilyen apa-konfliktusos ügy kerül terítékre, és én nem kapok benne szerepet, hanem megfigyelő maradok, kivétel nélkül belealszom. De mint a sicc. Pedig amúgy nem unalmas egy ilyen folyamat! A Tudat úgy intézi, hogy az efféle terápiát altatásban végezzék rajtam J Viszont megtörtént az is, hogy egy ilyen bealvás során olyan fontos álomképem volt, ami a saját apa-ügyemben jelentett fontos megértést, gyógyulást. Szóval, nem lehet „megúszni”.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

2012. A Spirituális családállításra reprezentánsnak jelentkeztem.

Nagy várakozással mentem el a családállításra, mely számomra még egy nagy titok volt. El sem tudtam képzelni, mi fog történni, de bíztam Erzsike szavaiban, hogy megoldást találhatok problémámra. Ma már tudom, hogy ami ott történt, nem lehetett volna szavakba foglalni, egyszerűen át kell élni.
Gyermekünk 2 éve hirtelen nagyon megváltozott, más lett az értékrendje, más dolgokat kezdett szeretni, teljesen szétszórt lett és negatív irányba kezdett elmenni, mely teljesen kétségbe ejtette az egész családot.
A családállítás után elkezdett körülötte minden mozgásba jönni. Kezdett önmagához visszatalálni, újra fontos lett a tanulás, munka, családi kapcsolatait is rendezte és most magánéleti kapcsolatában vívja csatáját önmagával.. Nem érti, hogy 2 évig mi volt vele, miért látta másképpen a dolgokat. Újra próbálja megvalósítani önmagát, ezért felvételizett két különböző álmának megvalósításához is. Az egyik helyre már felvételt is nyert, a másikat csak később fogjuk megtudni.
Rendkívül örülök, hogy a családállításon ott lehettem, először „csak” megfigyelőként, majd a problémám állításán. Szívembe újra nyugalom költözött látva gyermekünk visszaváltozását,pedig az ideg összeroppanásom után, ez is csodálatos eredmény.
Köszönetemet nem tudom igazán kifejezni, kimondhatatlanul hálás vagyok mindezekért Erzsikének.
Köszönettel: egy megnyugodott édesanya

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

2011.11

Emese bábája időre megyszületett. Könnyű örömteli születése volt. Egészséges és gyönyörű gartulálunk

2011.08

Emese vagyok, 32 éves, magyar. A férjem francia és a munkàja miatt jelenleg Bukarestben élünk. Elõtte Zàgràbban éltünk 2 évig.3 éve vagyunk hàzasok és az esküvõ utàn felmerült a csalàdalapítàs. Kisebb nõgyógyàszati probléma kezelése után tovàbbra sem akart összejönni úgy, hogy igazàból egyikünknek sem volt különösebb szervi baja. A nõgyógyàszomtól kaptam meg Erzsébet telefonszàmàt, mivel minden lehetõséget kizàrva màr csak arra tudtunk gondolni, hogy az én fejemben van „gond”! Valóban felkerestem Erzsébetet, és mint ahogy azt sejtettük, valóban én blokkoltam sajàt magamat. Ugyanis az örökös vàndorlàstól hontalannak éreztem magamat. Folyton azon aggódtam, hogy idegen nyelvkörnyezetben, hogy fogok orvost talàlni, nincs senki a csalàdomból a közelemben, hogy segítsen és ki tudja meddig maradunk itt?? Szóval csupa problémàt làttam a baba körül és féltem, hogy hogy oldom meg õket?! Erzsébet segített feloldani a félelmeimet és segített abban is, hogy ne keressem màr elõre a még nem létezõ problémàkra örökösen a megoldást. Mintha minden eshetõségre fel akarnék készülni, persze ez lehetetlen!

3 alkalommal talàlkoztunk egyéni „foglalkozáson” és egyszer részt vettem egy csalàdàllítàson. A csalàdàllítàsra azért volt szüksèg, mert a magyar fészekhez fûzõdõ szoros köteléket egy kicsit meg kellett lazítani és elhunyt édesapàmat el kellett engedjem, illetve, hogy utat engedjunk a baba érkezésének.

Jelenleg 19 hetes vàrandos vagyok, novemberre vàrjuk Elõdöt és eddig minden a legnagyobb rendben. Van itt is és Pesten is nõgyógyàszom, minden vizsgàlatom jó eredménnyel jàrt, szülni pedig hazamegyek Pestre. Sokat segítenek az itteni magyar és francia baratnõk, akik màr anyukàk és ellàtnak mindenféle jó tanàccsal.

Az élet nem àll meg azért mert helyszínt vàltoztatunk és alapvetõen abból kell kiindulni, hogy a baba egészséges lesz!

2011.07.Budapest

Kedves Mindenki! Aki a 2009.07 19-i budapesti Spirituális Családállíton ott volt. ÖRÖMHÍREM van!! Felvettek álmaim Főiskolájára! Van még sok más pozitív változás is, de azt majd személyesen az augusztus 16-i állításon elmondom.

Én már bejelentkeztem, mert ha ez ilyen hatékony, hát akkor van még néhány dolog amit megakarok oldani az életemben.

Hálás köszönetem Mindenkinek G.B.

2011.07. TATABÁNYA
Budapestről utaztam a tatabányai Spirituális családállításra, mert már a másnapi budapesti foglakozásra nem volt hely. Még soha nem voltam ilyen jellegű foglalkozáson, de olyannyira kétségbeesett voltam, hogy azt mondtam magamnak inkább utazom, csak már legyen megoldás. Szó szerint fejest ugrottam a dologba. Féltem is tőle, és nagyon idegen volt először. Idegesített, hogy alig tudok a módszerről valamit. Majd amikor a foglalkozás elkezdődött, hál’Istennek mindez nyomtalanul eltűnt. Nem jellemző rám az ilyen gyors döntés, de mondhatom, hogy ez jó döntés volt. Döbbenetes tapasztalatokkal lettem gazdagabb. Kapuk, ajtók dimenziók nyíltak meg előttem. Ahogy az állítás haladt előre lépésről lépésre egyre nyilvánvalóbbá vált előttem, mit kell tennem. A végére olyan magabiztos lettem, hogy alig vártam már a hétfőt, hogy végre elkezdhessem intézni a dolgaimat. Már ott a foglakozáson teljesen másképpen láttam önmagamat és a mai napon az a probléma, ami úgy meggyötört- és most jön az igazi döbbenet- a mai napon meg oldódott! Pedig csak most ebben a pár napban kezdtem el a módszerről szóló írásokat, könyveket olvasni. De azok sem teljesek, hiszen az Erzsébet által közvetített Spirituális családállítás mindegyiktől különbözik. Ő a kineziológiai tesztek, korrektúrák és a hellingeri elvek olyan egységével dolgozik, amelynek hatékonyságáról, eredményességéről biztonsággal állíthatom, hogy kiválló. Köszönöm, hogy ott lehettem P.A.
2009.06.
Nagy várakozással mentem el a családállításra, mely számomra még egy nagy titok volt. El sem tudtam képzelni, mi fog történni, de bíztam Erzsike szavaiban, hogy megoldást találhatok problémámra. Ma már tudom, hogy ami ott történt, nem lehetett volna szavakba foglalni, egyszerűen át kell élni.
Gyermekünk 2 éve hirtelen nagyon megváltozott, más lett az értékrendje, más dolgokat kezdett szeretni, teljesen szétszórt lett és negatív irányba kezdett elmenni, mely teljesen kétségbe ejtette az egész családot.
A családállítás után elkezdett körülötte minden mozgásba jönni. Kezdett önmagához visszatalálni, újra fontos lett a tanulás, munka, családi kapcsolatait is rendezte és most magánéleti kapcsolatában vívja csatáját önmagával.. Nem érti, hogy 2 évig mi volt vele, miért látta másképpen a dolgokat. Újra próbálja megvalósítani önmagát, ezért felvételizett két különböző álmának megvalósításához is. Az egyik helyre már felvételt is nyert, a másikat csak később fogjuk megtudni.
Rendkívül örülök, hogy a családállításon ott lehettem, először „csak” megfigyelőként, majd a problémám állításán. Szívembe újra nyugalom költözött látva gyermekünk visszaváltozását,pedig az ideg összeroppanásom után, ez is csodálatos eredmény.
Köszönetemet nem tudom igazán kifejezni, kimondhatatlanul hálás vagyok mindezekért Erzsikének.
Köszönettel: egy megnyugodott édesanya

2011.05.
Családállításon vettem részt.

Külföldön élek és a családállítás idején nem volt munkám, barátoknál laktam és már-már feladni készültem az álmomat. De mielőtt még ezt megtettem volna gondoltam elmegyek egy Családállításra, hiszen láttam már milyen sok embernek segített. Ma NEM egészen 1 hónappal az állítás után elmondhatom, hogy igen felgyorsultak az események. Szinte hihetetlen, de először a párom kapott munkát, éppen oly módon, ahogy az állításban az megmutatta magát. Majd pár napra rá, én is visszahívást kaptam egy munkahelyre ahol nemcsak, hogy nagyon kedvesek és szimpatikusak voltak, hanem már a beszélgetés alatt elismeréssel szóltak nyelvtudásomról. Természetesen felvettek és nagyon jól érzem magam. Köszönöm ezt mindenkinek aki ebben segített. V.M.

2011.04.
Családállításról való visszajelzés Kedves Erzsike !

Nagyon érdekes volt megtapasztalni egy idegen férfi mentális helyzetét a nagypapa szerepben. Meglepő volt a családmező hatása, hogy a régi helyzet bennem,mint nőben ujjáéledt. Ahogyan megéreztem az alkoholbeteg nagypapa instabilitását a talpamon, ahogy éreztem,a bizonytalanságot,s azt hogy legalább az egyik lábamon igyekezzek talpon maradni.

De a legkülönösebb az a számomra amikor a fekvő helyzetben ( a meghalt testvér szerepében voltam). Ott megtapasztalni azt, hogy milyen erősen de egyenletesen emelkedett a mellkasom, és azt amikor az oldódás megtörtént, az az egyszer egy kis sóhajtás ami elhagyta a mellemet az meglepő volt, mert én évek óta orrsövény megnagyobbodással küzdök, emiatt csak a számon veszem a levegőt, ott pedig és hihetetlen de azóta is!! könnyen veszem az orromon a levegőt. Üdv.G.M.

2011.03
Visszajelzés a családállításról

A foglalkozáson azon dolgoztunk, hogy végre kiderüljön és rendeződjön mi az oka annak, hogy az utóbbi hat hétben gyakori gondok vannak a felújított lakásban és minden igyekezet ellenére újra és újra jelentkezik valami hiba. A mosdó lefolyó csöpögésével kezdődött most pedig a második emeletről ázott szinte megállíthatatlanul a földszinten lévő lakás. A családállítás szombaton volt. Ma hétfő van és mára a szó legteljesebb értelmében minden rendeződött. A hibát kijavították, a biztosító a kárt felmérte kifizette, a szomszédok megnyugodtak. Szóval az eredmény fenomenális, amit minden résztvevőnek nagyon köszönök. F.E.

2011.02
Tapasztalatok a családállításról

Az egyik legutóbbi családállításon azon dolgoztunk, hogy gyengédebb tudjak lenni. Ezután nem sokkal enyhe, ám makacs betegség lett úrrá rajtam, de tudtam, hogy a betegség – paradox módon – a lelki gyógyulás jele. Amikor tanulok az életben kevésbé keményen védekezni, akkor az immunrendszerem is éppen ezt tanulja… Azért a másik ember nem okvetlenül „bacilus”! Aztán a következő családállításnál én-em mellett magát a betegséggel „beszélő” testet, a pozitív változást is megszemélyesítettük, és annyira jó volt tapasztalni, hogy e három lélekrész egymásra talál! Azóta több türelmem van, és megfigyeltem, hogy nap mint nap milyen sokszor sikerül pozitívan kapcsolatba lépnem az emberekkel, még azzal is, akivel egyébként nehezemre szokott esni. Sőt feltűnt, hogy a saját belső hangommal is jobb lett a kapcsolatom, vagyis fejlődött a külső-belső kommunikációm!

2011.01.
A „Lélek Tánca” pedig valami egészen fantasztikus. Amikor még azt sem tudja a szereplő, hogy kit személyesít meg, és így semmiképpen nem tudja „eljátszani” amit feltételez, és mégis pontosan feláll a kép, az valami hihetetlen. Úgy tud személytelen maradni a folyamat, hogy közben mégis végtelenül személyes.

2010.11.
A folyamat nagyon is hat azokra is, akik „csak” megfigyelők! Észrevettem, hogy ha valamilyen apa-konfliktusos ügy kerül terítékre, és én nem kapok benne szerepet, hanem megfigyelő maradok, kivétel nélkül belealszom. De mint a sicc. Pedig amúgy nem unalmas egy ilyen folyamat! A Tudat úgy intézi, hogy az efféle terápiát altatásban végezzék rajtam J Viszont megtörtént az is, hogy egy ilyen bealvás során olyan fontos álomképem volt, ami a saját apa-ügyemben jelentett fontos megértést, gyógyulást. Szóval, nem lehet „megúszni”. A. H.

2010.10
„Kedves Erzsi! Kedves Mindenki aki a február 25.-i Családállításon segített és támogatott engem abban, hogy képes legyek talpon maradni a vállalkozásomban. Boldogan mondhatom, hogy SIKERÜLT!
A családállítást követően képzeljétek MEGNYÍLTAK AZ AKKOR MÉG ZÁRT KAPUK ELŐTTEM! VALAMI CSODÁLATOS IDŐSZAKOT ÉLTEM ÉS ÉLEK MÉG MOST IS. A lényeg, hogy a vállalkozás él és ha minden jól megy akkor jövőre rentábilisak is leszünk. Tele vagyok megrendeléssel OLYANOKKAL AKIK FIZETNEK!! ÉS A RÉGIEK IS KÜLDIK A MEGRENDELŐKET FOLYAMATOSAN.
Mindenkinek üzenem, hogy ne adjátok fel addig amíg egy ilyen foglalkozáson nem vettetek részt.
Én személy szerint, csak azt sajnálom, hogy előbb nem mentem el. Sok keserűséget spórolhattam volna meg.
Még egyszer köszönök mindent: Sné Aranka

2010.09.
Kedves Erzsébet!

Két felállításon voltam, de azóta minden megváltozott és pozitív irányba. Szinte hihetetlen, éppen az történt meg, ami a felállításon, mint megoldásként kijött. Ugyanazokkal a szavakkal és gesztusokkal. Már az első alkalom után éreztem, hogy valami nagyon megváltozott bennem. Pedig eleinte nem pontosan értettem mi is ez a Családfelállítás, és hogyan működik. Kissé (nagyon!) szkeptikus voltam, de most ez a második mindent felül múlt. Mindenkinek ajánlani fogom, mert már sok helyen jártam, de ez mindegyik eredményét felül múlja. Minden elismerésem!! Köszönöm!! A. K.