Mitológiai családállítás

 Ön a Reform régió Egészségnevelő, Oktatási, Kulturális és Sporttánc Közhasznú Egyesület Pszicho-Edukációs Műhelyének honlapját olvassa
Programjainkat az Ön adományaiból is szervezzük! Így ennek megfelelően az alábbi programot is! Ezért tisztelettel kérjük legyen szíves adója 1%-val támogassa Reform Régió, Egészségnevelő, Oktatási, Kulturális és Sporttánc Közhasznú Egyesületünk munkáját!
Adószámunk: 1 8 2 4 4 6 6 9 – 1 – 43
Felajánlását előre is köszönjük!

Mitológiai családállítás

Időpont

Helyszín: Pszicho-Edukációs Műhely 1053. Bp. Kossuth L. u. 11sz. 66. kód
Díja:: 8000Ft.

A görög mitológia az ókori hellének vallásából származó mítoszok gyűjteménye. A környező népekhez hasonlóan a görögök is az élet bizonyos területeihez rendelt istenekben hittek. Például Aphrodité a szerelem istennője, míg Arész a háború, Hádész pedig a halottak istene volt.
Az olümposzi istenek világa, és így maga az egész görög mitológia eléggé összetett, és egyben archetipusosan emberi. Tele van szörnyekkel, háborúkkal, intrikákkal és kotnyeles istenekkel. Éppen úgy, mint az emberek között is akad jó néhány ilyen.
Ugyanakkor az olümposzi istenek emellett ott vannak a hérószok is, akik segítettek az isteneknek felülkerekedni a kialakult problémákon.
A Mitológiai családállításon ezen a szimbolikus vonalon haladva komoly segítséget kaphatunk a jelenkorban is, hogy képesek legyünk felülkerekedni a problémáinkon.

Hogyan? Jöjjön el, megmutatom! Várom szeretettel!
A foglalkozáson a bennünk élő, és energiáival ható, mytológiai Istenek és Istennők élettörténeteit dolgozzuk fel Hellinger-család állításával, kineziológiai módszerekkel való kiegyensúlyozásával, jelenben, korregresszióban, korprogresszióban egyaránt!
Ezen a foglalkozáson a családfelállítás egyfajta „bővített változatáról” lesz szó. Azokban a kihívásokban, amelyekkel jelenlegi életünkben is szembesülünk, ami egyben az emberiség univerzális témáit is megjeleníti Pl születés, a gyász a halál, különböző veszteségek, változások stb. amelyeket éppen úgy megélünk mi is a saját életünkben.
Várom egy csodás utazásra
Farkasné. Erzsébet 30 9964166
mentálhygiénés kineziológus, pedagógus Hellinger családfelállító
www.kineziologia1.hu
Jelentkezés: farkasn.erzsi@gmail.com email címen