Miből áll a Spirituális családállítás?

Miben különbözik a Hellinger- féle terápiától?

Abban hogy a Hellinger rendszerszemléletű családfelállításán túl, a kineziológia módszereit, a mese, a mitológia és a szimbólum terápia eszközeit, technikáit is használom..

Miben segít a SPIRITUÁLIS CSALÁDÁLLÍTÁS lélek-szintű munkája?

Segít megtudni mi az akadálya annak, hogy személyes életében nem úgy mennek a dolgai, ahogy Ön szeretné? Mi áll sikerességének, boldogulásának útjába és elgördítheti azokat. Megláthatja és feloldhatja a családjában, pár és munkahelyi kapcsolatában jelenlévő negatív összefonódásokat, blokádokat.

Tudományos magyarázat a módszer működésére:

Rupert Sheldrake angol biológus és filozófus kísérlettel bizonyította, azt a morfogenetikus mezőt, amely láthatatlan hálóként összekapcsolja az összetartozó élőlényeket. E megfigyelések szerint a családi lélekben / mezőben, szigorú törvények uralkodnak, melyek, ha megsérülnek, generációkon keresztül negatív hatással vannak a család tagjaira. Ezeket a családokban működő korlátokat, negatív mintákat tárjuk fel, és azt, hogy miért nem tudjuk szabadnak érezni magunkat, és oly módon szeretni, cselekedni, ahogy tudnánk, ahogy szeretni szeretnénk. A módszer feltárja a testben hordozott érzelmeket, amelyek szabadságérzésünket megakadályozzák. Teljesen átélve ezeket, megtaláljuk a hozzájuk tartozó emlékeinket. Az emlékek alapján dolgozunk azokkal az életünkben szereplő személyekkel, akik abban jelen voltak. A csoportból társakat választunk, akik családtagjainkat képviselik, akikkel nemcsak „beszélgetünk”, hanem, ha szükséges meg is bocsátunk nekik, ezáltal szabaddá téve önmagunkat a pozitív változások felé.
A konstellációt állító személyekkel az egész csoport együtt dolgozik, így az minden résztvevőre megérintően, gyógyítólag hat.