Kapcsolatteremtő gyógyítás JOGI NYILATKOZATA

Kérem vedd figyelembe, hogy nem vállalok semmilyen ígéretet, garanciát, állítást vagy szavatosságot egészségügyi diagnózissal vagy egészségügyi kezeléssel kapcsolatban, és nem diagnosztizálok, ÉS NEM GYÓGYÍTOK! Az egészségügyi ellátásodért egyedül Te vagy a felelős! A “Gyógyítás” kifejezés Eric Pearl Kapcsolatteremtő Gyógyítás (Reconnective Healing) nevű, regisztrált és védjegyzett módszerére utal. Én nem rendelkezem sem orvosi, sem gyógyszerészi képesítéssel. Egyszerű okleveles mentálhygiénés kineziológus, kapcsolatteremtő gyógyítással foglalkozó Spirituális családállító vagyok. Így a Magyarországon hatályos szabályozások értelmében nem használhatom a “gyógyítás” kifejezést tevékenységem megnevezésére. A “gyógyítás” kifejezés Eric Pearl módszerére utal, annak rövidítését jelenti.

Én személyesen Eric Pearl-től tanultam meg módszerét, s azt változtatások nélkül adom tovább Neked. A változásokért illetve hatásokért, amiket a módszer a Te életedben és egészségi állapotodban hozhat, Erichez hasonlóan én sem vállalok felelősséget.

Gyógyszeres kezelésed, egyéb kezelésed, rendszeres orvosi tanácsadása a Te felelősséged! Minden esetben konzultálj orvosoddal, dietetikusoddal!

Egyedül Te vagy felelős Önmagad egészségügyi állapotáért.