Kapcsolatteremtő Gyógyítás

Ön a Reform régió Egészségnevelő, Oktatási, Kulturális és Sporttánc Közhasznú Egyesület Pszicho-Edukációs Műhelyének honlapját olvassa
Programjainkat az Ön adományaiból is szervezzük! Így ennek megfelelően az alábbi programot is! Ezért tisztelettel kérjük legyen szíves adója 1%-val támogassa Reform Régió, Egészségnevelő, Oktatási, Kulturális és Sporttánc Közhasznú Egyesületünk munkáját!
Adószámunk: 1 8 2 4 4 6 6 9 – 1 – 43
Felajánlását előre is köszönjük!

Kedves Érdeklődő!
Kíváncsi lettél mi ez A KAPCSOLATTEREMTŐ GYÓGYÍTÁS? Mi volt az az erő ami engem is hozzásegített ahhoz a pozitív változáshoz aminek a részese lettem? Kíváncsi vagy, tudni szeretnéd hogyan és mi által működik?
Mi is ez Kapcsolatteremtő Gyógyítás és hogyan működik pontosan?
Tudja Ön mi a különbség a Reconnection Healing (Kapcsolatteremtő Gyógyítás) és a  The Reconnection között?
A The Reconnection, amelynek részét képezi a Reconnective Healing, bevonzza az energia új, axiatonális vonalait, amelyek ismét kapcsolatot teremtenek Önnel és a világegyetemmel. Lehetővé válik az Ön számára, hogy állandó kapcsolatot létesítsen a minden gyógyulás forrásával egy új, mindent magában foglaló energia-, fény- és információspektrum által, amelyet a tudomány ma Reconnective Healing spektrumnak nevez. Ehhez az életben egyszer tapasztalható élményhez egy két kezelésből álló folyamat során hozzájuthat.

A Reconnective Healing kezeléseknek sok előnye van, beleértve azt, hogy minden szinten egyensúlyba hoz -érzelmileg, szellemileg, lelkileg és fizikai értelemben is. A Reconnective Healing segít szervezetünknek helyreállítania saját természetes egészséges vibrálását.

SEGÍTI AZ EMBERI FEJLŐDÉST, GYÓGYÍT BÁRMIT, AMI VISSZATÉRÍT AZ EGYENSÚLY HELYREÁLLÍTÁSÁHOZ

A gyógyítás lényege,

Kapcsolatteremtő Gyógyítás az egyik legmagasabb szintű energia alapú módszer, mindamellett, ez nem egy technika. dr. Eric Pearle oktatása alapján történik melyet a The Reconnective Healing (angol) Kapcsolatteremtő Gyógyulás c. könyvében is leírt.

A Kapcsolatteremtő Gyógyítás spektruma magában foglalja az energia, fény és információ teljes gyógyító és forradalmi tartományát. Olyan gyógyulásokat tesz lehetővé, amelyek nem csak fizikaiak, nem csak mentálisak, nem csak érzelmiek… hanem ezeken túlmenően hozza el Neked a gyógyulás azon formáját, mely magába foglalja valódi lényednek kiteljesedését!

Merőben más, mint a Reiki, Johrei, Jin Shin, Csi Kung vagy egyéb más, valaha létezett “technika”, Ezt mint képzett kineziológus és USUI REIKI mester is állítom. A Kapcsolatteremtő Gyógyítás lehetőséged ad Neked, hogy túllépj a technikán és annak korlátain.

Kapcsolatod ezekkel a kézzelfogható energiákkal megkezdődik kezelésed alatt, és jóval azután is teszik dolgukat, hogy kiléptél a kezelő helyiség ajtaján. Ezek után hozzá leszel hangolva az eddigi legátfogóbb és leginkább forradalmi gyógyulási frekvenciához. Tehát az egészséget nem én, mint a veled foglalkozó személy adom. Én csupán mint egyszerű közvetítő veszek részt benne. A gyógyulás az mindenkinek a saját élménye és lehetősége.

Kíváncsi vagy, tudni szeretnéd hogyan és mi által működik? Érdekel, hogy mi volt az az Erő, ami engem is hozzásegített a pozitív változásokhoz. Kíváncsi vagy hogyan és Mi által történik működik a Kapcsolatteremtő Gyógyítás?

Egészen biztos vagyok abban, hogy már hallottál a Testünket behálózó meridián vonalakról, akupunktúrás pontokról, csakrákról. Talán már az is tudod, hogy semmi nincs a világban cél nélkül. Minden ok, okozati összefüggésben, rendszerben van egymással, függetlenül attól látod-, vagy tudod-e azt.

Így van ez a jelen esetben is, mert a testünk meridián vonalai, és akupunktúrás pontjai, eredetileg azokhoz a rácsvonalakhoz kapcsolódtak, melyek Földünket körülveszik. Ezek a rácsvonalak úgy lettek tervezve, hogy összekapcsoljanak minket egy sokkal hatalmasabb rendszerrel, bekötve minket a teljes Univerzumba.

Sajnos az idők során leszakadtunk, blokkolódtunk ezektől a vonalaktól.

A Kapcsolatteremtő Gyógyítás alkalmai ezekhez a “csak a jelen életünkben új” axiatonális vonalakhoz vezetnek vissza, melyek képessé tesznek minket, hogy gyógyulásunkhoz és fejlődésünkhöz újra egységesítsük az egyedi rezgésszinteket és frekvenciákat, ezekkel az axiatonális vonalakkal, melynek részei egy időtlen intelligencia hálózatnak, egy párhuzamos dimenziós energetikai keringési rendszernek.

Ehhez az Univerzális rendszerhez újra hozzákapcsolódva, testünk végre ismét hozzájut azokhoz a szükséges alapvető energiákhoz, melyek biztosítják megújuló funkciói számára a megfelelő minőségű és mennyiségű energiát.

A Kapcsolatteremtő Gyógyítás és a Kapcsolatteremtés bevezeti és aktiválja ezeket az „új” vonalakat, megengedve az energia, fény és információ cseréjét, DNS láncaink újrakapcsolódását s a “húrok” újbóli egyesítését (egyidejűleg történő – vagy párhuzamos – létsíkok).

A Kapcsolatteremtő Gyógyítás és a Kapcsolatteremtés tehát azt jelenti, hogy kapcsolatot teremtünk Felsőbb Énünkkel, az Univerzális Intelligenciával: életünk, életutunk új lendületet kap, s letérünk a megszokott vakvágányokról. Könnyebben elérjük az Egységet, s már nem kell rónunk a felesleges köröket, amelyeket a régi, materiális világnézet kényszerített ránk.

Igen ám és mint az elején említettem minden mindennel összefügg.
A kapcsolatteremtő gyógyítás folyamán képessé válunk magasabb frekvenciák el,- befogadására ezzel nemcsak a saját, hanem a kollektív tudatot is magasabb magasabb szintre emeljük. Ez a képesség mindannyiunkban jelen van ősidők óta, most jött el az ideje ennek az őstudásnak a felébresztésére. Ez a rezonancia az eljövendő nemzedékekre is átöröklődik genetikai úton.
A fény és az információ átadása tesz minket képessé minket arra, hogy a gyógyulás egy közös döntéssé váljon a az ember és az Univerzum által. „A gyógyítás és átalakulás információcsere – pontosabban ‘fény és információcsere’ – útján történik.”

A téma lezárásaként némi információval szolgálok a kezelésekhez.

Például egy – egy ilyen alkalommal milyen szituációkra számíthatsz?

Mit kell és mit nem kell tenned, miképpen készülj fel a Kapcsolatteremtő Gyógyítás alkalmaira.

Dr. Eric Pearl mondja a KAPCSOLATTEREMTŐ GYÓGYÍTÁS, KEZELÉS eredményeként

“Ha szerencsés vagy, gyógyulásod az elvárt formában fog történni. Ha igazán szerencsés vagy, gyógyulásod olyan formában jön majd, melyről nem is álmodtál – olyanban, melyet az Univerzum kifejezetten neked tartogat.”- INFORMÁCIÓ A KEZELÉSEKHEZ

Ruházat:

Öltözz kényelmesen. Teljesen felöltözve maradsz, cipők nélkül, arccal felfelé fordulva egy bélelt masszázs asztalon. (Kérlek, tájékoztass róla, ha nehézséget okoz hátadon feküdni, s így a legjobban tudok alkalmazkodni hozzád.)

Illatok, aromák és parfümök:

Különböző illatokat érezhetsz kezelésed közben. Kérlek, amennyire csak lehetséges, minél inkább külsőleg alkalmazott illatoktól mentesen jelenj meg (dezodor, parfüm, illatos testápolók nélkül szagtalanul, tisztán).

Ékszerek, övek, érmék, mobiltelefonok, stb.:

A Kapcsolatteremtő Gyógyítás nincs kitéve az “energia gyógyítás” gyengeségeinek és törékenységeinek, mivel az energia csak egy részét képezi az átfogóbb Kapcsolatteremtő Gyógyítás energia, fény és információ spektrumának. Ez okból tehát nem kell kiürítened zsebeid, eltávolítanod öved, érméid, gyűrűid, óráid vagy elektromos tárgyaid, mint a mobiltelefon, amíg kényelmesen érzed magad. Saját nyugalmad érdekében azért kapcsold ki telefonodat!

Ideális tudatállapot:

Egyszerűen hunyd be szemeid és engedd el magad. Engedd meg magadnak MINDEN IRÁNYÍTÁS NÉLKÜL, hogy megéld azt amit meg tudsz élni a folyamat során.

Légy a megfigyelő és a megfigyelt. A tanú. Figyelj. Vedd észre, amikor észreveszel valamit. Vedd észre, amikor nem veszel észre semmit. Vedd észre ismét, mikor észreveszel valamit. Engedd magadnak, hogy megtapasztald a várakozás csodáját anélkül, hogy különleges és részletes elvárásokat társítanál hozzá. Bízz benne, hogy a neked legmegfelelőbb gyógyulás az, amit kapni fogsz.

Idő: A Kapcsolatteremtő Gyógyítás kezelések tipikusan 30-45 percig tartanak.

A gyógyulások az idő és tér határain kívül történnek, így a több idő nem feltétlenül jobb. EMLÉKEZZ AZ ÉN ESETEMRE AHOL CSUPÁN EGY DEMONSTRÁCIÓ TÖRTÉNT!  Általában három kezelés a javasolt.

A Kapcsolatteremtő Gyógyítást 3 lehetőleg egymást követő napokon végezzük (illetve legfeljebb egy nap kihagyással). A  foglalkozás időtartama körülbelül 50-90 perc.

Ára 3×18.000Ft

Bejelentkezési telefonszám Farkasné Erzsébet +36/30/99 64 166

Email: farkasn.erzsi@gmail.com