Meseterápiás családállítás

Ön a Reform régió Egészségnevelő, Oktatási, Kulturális és Sporttánc Közhasznú Egyesület Pszicho-Edukációs Műhelyének honlapját olvassa
Programjainkat az Ön adományaiból is szervezzük! Így ennek megfelelően az alábbi programot is! Ezért tisztelettel kérjük legyen szíves adója 1%-val támogassa Reform Régió, Egészségnevelő, Oktatási, Kulturális és Sporttánc Közhasznú Egyesületünk munkáját!
Adószámunk: 1 8 2 4 4 6 6 9 – 1 – 43
Felajánlását előre is köszönjük!

 MESETERÁPIÁS CSALÁDÁLLÍTÁS felnőtteknek!

Helyszín:Pszicho-Edukációs Műhely 1053 Kossuth Lajos u.11.sz.66.kód

Jelentkezni emailon lehet:  farkasn.erzsi@gmail.com email címen! vagy a + 36 30 99 64166 telefon számra SMS-ben kérlek írd meg a nevedet és a MESE szót!

A mesékben minden esetben az emberiség univerzális témái jelennek meg:.
Ezeket a mélyen megbúvó témák akadályozó tényezőit sokszor igen nehéz és igen hosszú idő közvetlen módon, úgymond „egyenesből – egyenesbe” feldolgozni.

Így ezen a  foglalkozáson a családfelállítás egyfajta „bővített változatával” találkozol, amelyben a mesékkel kerülnek felszínre azok a témák, tényezők, és azok a kihívások, és amelyekkel jelenleg életünkben is szembesülünk. Ezek POZITÍV, HELYES, ÉLETIGENLŐ MEGOLDÁSAI ott rejtőzködnek a mesékben.
Szeretettel várlak, ha úgy érzed eljött az ideje annak, hogy
– megtaláld az ideális társadat
– jelenlegi partnereddel harmonikusabb kapcsolatod legyen
– békében legyél önmagaddal
– szeretet teljesebb legyen a kapcsolat a családodban
Használd ki a lehetőséget, mert minden résztvevő meséje élettörténete a feldolgozására sor kerül!
A foglalkozás díja: 6.000Ft
Reprezentánsok díja: 3000Ft
Helyszíne: Pszicho-Edukációs Műhely (Astoriánál) 1053 Kossuth L.u.11sz.66.kód.
Maximális létszám:14 fö!
Jelentkezéseket várja: Farkasné Erzsébet mentálhigiénés kineziológus spirituális családállító 30/9964166
Jelentkezni emailon lehet:  farkasn.erzsi@gmail.com email címen!

A módszerről érdemes tudni azt,. hogy….

Már a régi időkben is tudták és használták az emberek azt, hogy egy történet elmesélését időzítik egy-egy élethelyzethez. Ezért érdemes önmagadban egy kicsit elmélyülve,  igyekezni megérezni, hogy mond van- e hívása a a számodra egy -egy történetnek? Van -e vissza- vissza térő esemény az életedbe és arról jut-e eszedbe egy mese?
És ha megtaláltad a mesédet akkor ennek a mesének a segítő munkába való elhelyezése, képes pozitív fordulatot hozni az életed folyamatába

A meseterápiás családállítás alkalmával a mesék világából ellesett szereplők bőrébe bújva, minderre fény derül és végre levetve az álarcot önmagunk lehetünk. Mindebből csodálatos energiákat tudunk nyerni, és SEGÍTSÉGÜKKEL javítani TUDUNK életminőségünkön.
A Családfelállításon, a mesék archetípusaival és az emberi lét univerzális témáival foglalkozunk, mégpedig úgy, hogy az egyén életfeladatait és annak nehézségeit, problémáit a mesék szimbólumrendszerén keresztül oldunk.
-van édesanyánk és édesapánk,
-nővé / férfivá válunk,
-kapcsolatokat létesítünk, szakítunk meg,
-anyává / apává válunk,
-búcsúzunk,
-veszteségek érnek, jelen van a gyász és a halál az életünkben, stb.

Ha ezeket a kihívásokat archetípusos témaként értelmezzük, akkor nemcsak saját családunkból, hanem a mesék világából,  történeteiből, képeiből is erőt meríthetünk. A mesék árulkodnak a bennünk lévő mélyen elrejtett félelmekről, szorongásokról, dolgokról eltitkolt érzésekről, gondolatokról, még akkor is, ha azok valóban mélyen a tudat alatt bújnak meg.
Azzal viszont, hogy megengedjük magunknak, hogy a problémáinkat, a fájdalmainkat, a félelmeinket a mesék szimbólum rendszerén keresztül lássuk és figyeljük meg, lehetőséget adunk a lelkünknek arra, hogy egy szelídebb, a lélek számára közvetett módon és az adott személy számára pedig érthetőbb megoldási javaslatok kerüljenek napvilágra, melynek eredményeképpen minden esetben pozitív változás jön létre.
Az MESEÁLLÍTÁSON RÉSZTVEVŐ személy pedig -mint ahogy a mesék jó részében a főszereplő – megtalálja a megoldáshoz a helyes utat.
Az mesék világa így válik életünk gyógyítójává, hiszen megtaláljuk bennük mindazokat a lelki minőségeket és a megoldási módokat amelyek segítenek minket abban, hogy a továbbiakban egy sokkal boldogabb, kiegyensúlyozottabb életet élhessünk.

JELENTKEZÉSÉT Szeretettel és bátorítással várja:

Farkasné Erzsébet 30/9964166 az önállóan és szabadon gondolkodó emberek segítője, kineziológus, Spirituális családállító  farkasn.erzsi@gmail.com e-mail címen.