Spirituális Családállítás

Spirituális Családállítás

Foglalkozás időpontja: 2019.01.27. vasárnap 10-14h

Helyszíne: Pszicho Edukációs Műhely Bp,1053 Kossuth Lajos u.11.sz.66 kód.

TÉMA: A céljaink elérése melyek lehetnek bármilyen jellegűek is.!!

Díja: Állítást kérőknek 6.000Ft
.       Reprezentánsoknak 4000Ft 3000Ft

Az ár magába foglalja
– családállítást
– kineziológiai oldást
– Bach és a Perelandra-virág keverék a terápia díját.

Jelentkezés a farkasn.erzsi@gmail.com vagy a +36 30 99 64 166 számon-
Figyelem a maximális csoport létszám 14 FŐ!!

Miben más ez a fajta családfelállítás?  Abban, hogy a Hellinger rendszerszemléletű Családfelállításán túl, kineziológiai módszereivel és a szimbólum terápia eszközeivel a jelenben, korregresszióban és előző generációkban egyaránt oldjuk a kialakult blokkokat.!

Ezen a foglalkozáson a fókuszban a testi-lelki-szellemi harmónia, EGÉSZ-SÉGGEL való kapcsolat lesz! Annak a tisztázása, hogy hol melyik területen vágysz teljesebbé egészségesebbé válni?

Mi okozza az egyensúlytalanságot??
A fő kérdés:mit teszel és mit tudsz tenni az egész-séged érdekében?.
Az egészséggel kapcsolatos nehézséget okozó egyensúlytalanságok kiegyensúlyozása a cél.
– az ezzel kapcsolatos
nehézségek megélésével kapcsolat  rendezése,
– az egész-séggel kapcsolatos feszültségek oldása,
– az ideális egész-ség megtalálása önmagadban,

MI TÖRTÉNIK A FOGLALKOZÁSON?

Hellinger rendszerszemléletű családfelállítása Bert Hellinger figyelt fel arra, hogy testi-lelki problémáink kialakulását nem lehet csak a saját életünk eseményei alapján megérteni. Úgy tűnik, mintha sorsunk elválaszthatatlanul összefonódna a  nagy családunk tagjainak sorsával. Mintha lenne egy közös családi lélek, egy olyan energiamező, amelyben mindenki benne foglaltatik, aki csak a kiterjesztett családhoz, az ún. klánhoz tartozik, függetlenül attól, hogy tudunk-e a létezéséről, vagy nem.
Ez a mező, a tagokból összeállt új egész, mint minden rendszer, több mint részeinek összege, és megvannak a saját működési mechanizmusai. Tovább olvashat… Kineziológia módszerének technikáit, tesztjeit használom első sorban a problémában szereplő személyek teszteléséhez, az élet során történt traumákkal kapcsolatos érzelmek feltárásánál és azok oldásánál A módszerről tovább olvashat…
A szimbólumterápia  Családállításomban az adott témával kapcsolatban a szimbólumterápia eszközeit használva az általuk képviselt sajátos belső képek segítségével táródik fel az probléma vagy a probléma megoldását segítő lehetőség, ami az illetőt tovább lendíti a holtponton. A belső képekkel történő munka teszi lehetővé a kliens számára a probléma pontosabb megértését, megfelelő megoldását és eredményeinek, hatásainak integrálását, ezzel pedig egy új lelki egyensúly létrehozását. Így tudjuk elérni, hogy a probléma akadály helyett a személyiség fejlődését, a növekedést, és a kiteljesedést szolgálja a kliens számára.
Mindezen eszközök hatása eredményeként az általam képviselt Spirituális Családállítás azzal a plusszal bír, hogy az állításba beválasztott REPREZENTÁNSOK (segítők) ESETÉBEN IS KORREKT POZITÍV VÁLTOZÁSOKAT eredményez! MINDEN ESETBEN!
Mivel a csoport minden tagja együtt dolgozik a konstellációt kérő személlyel, így a módszer egyaránt nyújt gyógyulást és katartikus élményeket, úgy az állítást kérők, mint a reprezentánsok számára!

A foglalkozáson a családból csak az a személy van jelen, akinek a megoldandó problémájával foglalkozunk! Tehát NEM AZ EGÉSZ CSALÁD VAN JELEN! És ha mégis ismerősökkel együtt érkezik vagy ott a helyszínen találkoznak minden esetben kineziológiai teszteléssel TESZTELEM, hogy jelen lehetnek-e AZ ISMERŐSÖK, ROKONOK egymás állításának ideje alatt. SŐT ÖNÖKNEK is JOGUK van KÉRNI, HOGY A MÁSIK SZEMÉLY ADDIG FÁRADJON KI A TEREMBŐL!

Jelentkezését várja: Farkasné Erzsébet terapeuta Tel: 30/99-64-166
JELENTKEZÉSI LAPOT: farkasn.erzsi@gmail.com email címen lehet kérni.